«Γαλάζιο» το ντέρμπι, αξία στα γκολ του ιταλικού Νότου




Ντέρμπι στην Αγγλία, με το Μάντσεστερ να «χωρίζεται» στα δύο, ενώ σπουδαίες μονομαχίες υπάρχουν στην Ιταλία. Ζευγάρι για γκολ στη Γερμανία, δράση φυσικά και στη Σούπερ Λιγκ.

506. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι (17:30)

Κουπόνι χωρίς ντέρμπι στην Αγγλία δε γίνεται. Το Μάντσεστερ στα… δύο, με τη Γιουνάιτεντ να προσπαθεί να βρει ρυθμό και τη Σίτι να είναι απλά καλή και σοβαρή. Η γηπεδούχος κέρδισε οριακά 1-0 την Κοπεγχάγη στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι «πολίτες» πέρασαν από τη Βέρνη με 3-1 (vs Γιουνγκ Μπόις). Με αμυντικά θέματα η πρώτη, που δύσκολα κρύβονται κόντρα σε τόσο ποιοτικό αντίπαλο, συνεπώς πάμε σε πρόταση προς τα δεξιά. Το διπλό μαζί με το Over 1,5 είναι σε απόδοση 2.00 και αξίζει.

Δες εδώ: Στοίχημα nba τι να παιξω σημερα



555. Νάπολι – Μίλαν (21:45)

Ντέρμπι και στον ιταλικό Νότο, με την πρωταθλήτρια Νάπολι να αντιμετωπίζει την πάντα υπολογίσιμη Μίλαν. Η γηπεδούχος προέρχεται από το 1-0 στο Βερολίνο κόντρα στην Ουνιόν, φτάνοντας σε δεύτερη σερί νίκη. Στο πρωτάθλημα δίνει μάχη για να μη χάσει από τα μάτια της τη σημερινή αντίπαλο και τις Γιούβε-Ίντερ. Η Μίλαν έχει 7-0-2 στην κατηγορία, ενώ η εκτός έδρας ήττα 3-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν προβλημάτισε. Θα ψάξει αντίδραση σήμερα, το πιθανότερο είναι να δούμε πολλά γκολ στο ματς. Το Over 2,5 στο 2.00 είναι μία χαρά περίπτωση.

Επίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.