Σκοτώθηκε σε τροχαίο αστυνομικός εν ώρα υπηρεσίας – Ήταν πατέρας 4 ανήλικων παιδιών




Τη ζωή του έχασε σε τροχαίο δυστύχημα ο 44χρονος αστυνομικός Αλεξάνδρος Τζιμούλης και πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λουτρού Ημαθίας. Σκοτώθηκε εν ώρα υπηρεσίας στην οδό Μ. Αλεξάνδρου της Αλεξάνδρειας κοντά στην Λαϊκή Αγορά. 

Όπως αναφέρει το alexandreia-gidas.gr, μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Βέροιας όπου και κατέληξε. Υπηρετούσε ως μάχιμος αστυνομικός στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας (Α.Τ. Βέροιας, ομάδα ΔΙ.ΑΣ.).
Σύμφωνα με πληροφορίες, ΙΧ που οδηγούσε μια γυναίκα παραβίασε την προτεραιότητα, με αποτέλεσμα η μηχανή να εκτραπεί και να χτυπήσει σε κολώνα της ΔΕΗ.

Η είδηση του θανάτου του έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία όπου ο Αλέξανδρος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και πολύ δραστήριος, μιας και ήταν πρόεδρος του χωριού του. Ήταν παντρεμένος και είχε 4 παιδιά!

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας



Σήμερα (2 Σεπτεμβρίου 2023) και ώρα περίπου 08.50, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ημεδαπή γυναίκα, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 44χρονος αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας, ο οποίος εκτελούσε υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας, με αποτέλεσμα την ανατροπή της υπηρεσιακής μοτοσυκλέτας και την πρόσκρουση σε κράσπεδο και κολώνα ηλεκτροδότησης. Ο 44χρονος αστυνομικός διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο και στη συνέχεια κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.

Συλλυπητήριο του συνδυασμού “Ώρα Ευθύνης” του δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη

Ο συνδυασμός «Ώρα Ευθύνης» και οι υποψήφιοι του εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του προέδρου της Κοινότητας Λουτρού Αλέξανδρου Τζιμούλη.

Ο Αλέξανδρος Τζιμούλης ήταν ένας άνθρωπος που τόσο στο πλαίσιο της εργασίας του όσο και στην πολιτική του διαδρομή υπηρέτησε τον τόπο μας με ανιδιοτέλεια, εντιμότητα και αφοσίωση. Υποβάλλουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του. Πηγή: veriotis.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.