Πήγε τα παιδιά στο σχολείο και όταν γύρισε σκότωσε την πρώην σύζυγό του και αυτοκτόνησε




Σοκ προκαλεί η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε στην Καλαμαριά σήμερα Τρίτη (12.9.2023) το πρωί, όταν ένας 38χρονος αστυνομικός πήγε τα παιδιά του σχολείο και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του, τη σκότωσε και τελικά αυτοκτόνησε.

Αρχικά, ένας γείτονας κάλεσε το 100 το πρωί και κατήγγειλε ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί. Οι σοροί του 38χρονου δράστη και της 42χρονου θύματος της γυναικοκτονίας βρέθηκαν σε μια λίμνη αίματος από την αστυνομία περίπου στις 08:15 στο διαμέρισμά της στην οδό Κομνηνών 27 στην Καλαμαριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το ζευγάρι είχε πάρει διαζύγιο και δεν έμεναν μαζί. Ο 38χρονος ήταν αστυνομικός, ωστόσο υπηρετούσε χωρίς όπλο στη γραμματεία της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος, έχοντας τοποθετηθεί εκεί επειδή είχε τενοντίτιδα.

Ο 38χρονος και η 42χρονη είχαν κάνει δυο παιδιά, τα οποία ο δράστης πήγε και άφησε στο σχολείο. Στη συνέχεια, πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του και όταν του άνοιξε την πόρτα, την πυροβόλησε εν ψυχρώ με μια καραμπίνα, πριν τελικά αυτοκτονήσει ο ίδιος. Δείτε περισσότερα στο newsit.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.