«Ναι» σε Αγγλία, «ναι» και στο παιδί – θαύμα




Γράφει ο Θωμάς Δούκας

Συνέχεια στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και σειρά παίρνουν οι αναμετρήσεις στους ομίλους 3-6-9! Στεκόμαστε στο ζευγάρι Ουκρανία – Αγγλία, το οποίο διεξάγεται στην Πολωνία, λόγω της γνωστής κατάστασης με τις ουκρανικές ομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιο ακριβές σκορ ποντάρουμε σήμερα;

Τα «τρία λιοντάρια» είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μετρούν 4/4 στο 3ο γκρουπ, έχοντας και 15-1 συντελεστή τερμάτων. Σύνηθες φαινόμενο να τα… σπάει στα προκριματικά και να φτάνει σε αήττητο σερί. Αυτό μπορεί να συνεχιστεί κόντρα στην Ουκρανία, την οποία αν κερδίσει θα βγάλει ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης. Όχι πως η τελευταία είχε πολλές τύχες για την κορυφή, αφού στον όμιλο υπάρχει και η Ιταλία. Όπως και να ‘χει η Αγγλία είναι ανώτερη και μπορεί να φτάσει στο «5 στα 5». Το ρόστερ είναι φουλ ποιοτικό και το ρεπορτάζ αναφέρει πως στην επίθεση θα κινηθούν οι Ράσφορντ, Κέιν και Σάκα.



Βέβαια, αυτός που μπορεί να αφήσει το στίγμα του είναι ο εντυπωσιακός στο ξεκίνημα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζουντ Μπέλιγχαμ. Ο νεαρός άσος κάνει απίστευτα πράγματα στο γήπεδο. Πασάρει, μαρκάρει, πατάει περιοχή, σκοράρει. Θεωρητικά θα έχει τις ευκαιρίες του και σήμερα.

Δύσκολα η Ουκρανία θα σταθεί εμπόδιο σ’ έναν ανώτερο αντίπαλο, παρότι παρουσιάζει βελτίωση με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ στον πάγκο. Το ότι έχει δεχθεί 7 γκολ στα 4 τελευταία (ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης) όμως δεν μπορεί να περάσει στα… ψιλά. Επιπλέον η παράδοση είναι αρνητική, έχοντας 0-2-2 (στις ήττες δέχθηκε 2 ή περισσότερα τέρματα). Διπλό με γκολ και τον αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης να… ματώνει τα δίχτυα!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.