Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση του 48χρονου από το Κορωπί




Ο Καυρόφ Θωμάς 48 χρόνων, εντοπίστηκε νεκρός από άνδρες της ΕΜΑΚ και του Λιμεναρχείου Κορίνθου στην περιοχή Σκλαβούνου στο Πόρτο Γερμενό. H επιχείρηση για τον εντοπισμό του βρισκόταν σε εξέλιξη από το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιουλίου, ενώ το κινητό του τηλέφωνο ήταν σε λειτουργία. Εάν είχε γίνει εγκαίρως η άρση απορρήτου, πιθανόν ο Γερμανός τουρίστας να είχε εντοπιστεί στη ζωή.

Ο ίδιος δεν απαντούσε στις κλήσεις στενών συγγενικών και φιλικών του προσώπων, με αποτέλεσμα η εξαφάνιση να δηλωθεί στις Αρχές και να ξεκινήσουν οι έρευνες.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν το Λιμεναρχείο Κορίνθου και η αστυνομία, όπου σύμφωνα με το korinthostv.gr, εντόπισαν το σημείο όπου είχε σταθμεύσει το όχημα που είχε νοικιάσει ο άτυχος άνδρας, μέσω του GPS που διέθετε.

Στις έρευνες εντοπισμού του, συμμετείχαν η ΕΜΑΚ, ομάδα Ίκαρος (ΣμηΕΑ) της πυροσβεστικής, το Λιμεναρχείο Κορίνθου, όπου με πλωτά σκάφη ερεύνησαν την περιοχή από Μαυρολίμνη έως Πόρτο Γερμενό, η αστυνομία και ελικόπτερο Super Puma.



Την ημέρα που εξαφανίστηκε, είχε ξεκινήσει από το Κορωπί με ενοικιαζόμενο όχημα προς άγνωστη περιοχή για πεζοπορία. Ο 48χρονος άνδρας είχε φτάσει στη χώρα μας για διακοπές μόλις μία μέρα πριν.

H ανακοίνωση του “Χαμόγελου του Παιδιού”:

Τραγικό είναι το τέλος στην αναζήτηση του Καυρόφ Θωμά. Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε σήμερα 04/07/2023, στο Πόρτο Γερμενό. Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Ο Καυρόφ Θωμάς, βρέθηκε έπειτα από συνεχείς αναζητήσεις και σε συνεργασία με τις Αστυνομικές Αρχές, το Λιμενικό, την παρουσία της ειδικής Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Οργανισμού μας, μαζί με ασθενοφόρο και εκπαιδευμένο σκύλο μας, όπως και τις δυνάμεις της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ) όπου και τον εντόπισαν.

Σημαντική ήταν στο σημείο και η παρουσία νοσηλεύτριας του Συλλόγου μας, η οποία βρέθηκε εκεί, ώστε να συνδράμει στην αναζήτηση και στην υποστήριξη των οικείων προσώπων του αγνοούμενου, καθώς μιλούσε και τη μητρική τους γλώσσα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Καυρόφ Θωμάς, 48 ετών είχε γερμανική υπηκοότητα. Είχε εξαφανιστεί στις 29/06/2023 από την περιοχή του Κορωπίου Αττικής. Μετέβη στην Ελλάδα στις 28/06/2023 και διέμενε στην περιοχή του Κορωπίου. Τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 29/06/2023, ξεκίνησε από το Κορωπί με ενοικιαζόμενο όχημα προς άγνωστη περιοχή για πεζοπορία. Έκτοτε είχαν χαθεί τα ίχνη του.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στους δικούς του ανθρώπους για οτιδήποτε χρειαστούν.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.