Ο Νίκος Αλβανός και ο Κωστής Δημάκης έκαναν ποδαρικό στο νέο εκλογικό κέντρο της παράταξης “Αγαπώ τον Άλιμο”




Στο νέο εκλογικό κέντρο της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης “Αγαπώ τον Άλιμο” (Αριστοτέλους 39 & Τσαλδάρη), έκαναν το βράδυ της Πέμπτης (13/7/2023), την παρουσίαση της υποψηφιότητας τους, ο Νίκος Αλβανός και ο Κωστής Δημάκης. Παρά τον καύσωνα, η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά, αφού περίπου 200 Αλιμιώτες και Αλιμιώτισσες τους τίμησαν με την παρουσία τους. Φυσικά το παρών έδωσε ο επικεφαλής της παράταξης, ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης.

Ο Νίκος Αλβανός, είναι αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, αναλαμβάνοντας διάφορες θέσεις ευθύνης στον Δήμο Αλίμου. Δείτε το βιογραφικό του:

“Γεννήθηκα το 1962 στην Αθήνα. Αποφοίτησα από τη Σχολή Τεχνικών της Πολεμικής Αεροπορίας, ως μηχανικός τηλεπικοινωνιών. Μετεκπαιδεύτηκα στη Γαλλία στα συστήματα αυτομάτου ελέγχου Αεροσκαφών. Υπηρέτησα σε διάφορες μονάδες και επιτελικές θέσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Το 2013 αποστρατεύτηκα σαν ανώτερος Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας. Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Βλαμοπούλου, καθηγήτρια φιλολογίας και έχω δύο παιδιά, τον Δημήτρη που είναι Χειρουργός Οδοντίατρος απόφοιτος του Ε.Κ.Π.Α και τον Θοδωρή που είναι φοιτητής του Πανεπιστημίου Δ. Αττικής στο τμήμα Φυσικοθεραπείας.’’
Αγαπητοί φίλοι και φίλες
Από την πρώτη στιγμή δημιουργίας της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Αγαπώ τον Άλιμο », εντάχτηκα σε αυτήν, πιστεύοντας βαθιά ότι μπορώ να προσφέρω στο όραμα του Ανδρέα Κονδύλη για μια πόλη όμορφη, καθαρή, φιλική στον δημότη, σύγχρονη και λειτουργική. Να προσφέρω στην πόλη που αγαπώ. Από διάφορες θέσεις ευθύνης, που ο Δήμαρχος μου εμπιστεύτηκε, εργάστηκα με πάθος, μεθοδικότητα, συλλογικότητα και συνέπεια. Του είμαι ευγνώμων για τα όνειρα που μπόρεσα να κάνω και που δεν είχαν όρια.
Με τη δική σας εντολή επιθυμώ να συνεχίσω να αγωνίζομαι για την πόλη μας.
Είμαι βέβαιος ότι ο Άλιμος, με Δήμαρχο τον Ανδρέα Κονδύλη και ισχυρή εντολή διοίκησης, θα πάει ακόμα πιο ψηλά, πιο δυναμικά, πιο δημιουργικά. Η διαρκής και εργώδης προσπάθεια όλων μας, πολλαπλασιάζει τη δύναμη και την αποτελεσματικότητά μας.
Μέσα από μια δύσκολη αλλά επιτυχημένη πορεία, απολαμβάνουμε ένα ιδιαίτερα σημαντικό αποτέλεσμα. Αυτή τη δύσκολη αλλά επιτυχημένη πορεία ζητάμε να επικυρώσετε εκ νέου. Τα πεπραγμένα των εννέα τελευταίων ετών αποτελούν παρακαταθήκη και εγγύηση για όσα θα ακολουθήσουν την επόμενη μέρα. Με αίσθημα ευθύνης και αυτογνωσίας, με προσήλωση στους στόχους μας, με προσφορά αλλά και όραμα για το αύριο της πόλης μας, σας ζητώ να με εμπιστευτείτε”

Δείτε τι αναφέρει για την υποψηφιότητα του Κωστή Δημάκη, ο Ανδρέας Κονδύλης:



“Kαλωσορίζουμε στην ομάδα μας και επίσημα τον Κωστή Δημάκη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό μας “Αγαπώ τον Άλιμο” τον ερχόμενο Οκτώβρη.

Ο Κωστής έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στον Άλιμο, έχει αποφοιτήσει από το 2ο Λύκειο Αλίμου και είναι Μηχανολόγος-Μηχανικός, με Master στην ενέργεια, ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια οδικής ασφάλειας στο εξωτερικό.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, δάσκαλος οδήγησης στη σχολή οδηγών “Δημάκης”, η οποία δραστηριοποιείται στον Άλιμο εδώ και 15 χρόνια. Τη σχολή είχε ξεκινήσει ο πατέρας του Κωστή, ο πολύ αγαπητός σε όλους μας Δημήτρης Δημάκης, που (ανάμεσα στα άλλα) έχει διατελέσει και Αντιδήμαρχος Αλίμου.

Ο Κωστής υπήρξε αθλητής στα ποδοσφαιρικά τμήματα των Τραχώνων και της Νίκης Αλίμου, είναι μέλος σε χορευτικό σύλλογο παραδοσιακών χωρών της πόλης μας, ενώ στηρίζει σταθερά εδώ και πολλά χρόνια την Τράπεζα Αίματος του Δήμου Αλίμου ως εθελοντής αιμοδότης.

Υποδεχόμαστε με πολλή χαρά τον Κωστή Δημάκη, γιατί είναι δραστήριος και πολύ αξιόλογος νέος άνθρωπος. Η ομάδα μας διαρκώς μεγαλώνει, δυναμώνει, και ο Κωστής θα μας βοηθήσει να πάμε τον Άλιμο ακόμα πιο μπροστά, ιδίως στα ζητήματα της οδικής ασφάλειας και του αθλητισμού που αγαπά ιδιαίτερα. Καλωσόρισες Κωστή, καλή σου επιτυχία!!”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.