Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος του γιου της 60χρονη που βρέθηκε νεκρή με δαγκωματιές




Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σχηματίστηκε σε βάρος του γιου της 60χρονης που βρέθηκε νεκρή με δαγκωματιές, στο σπίτι της, στον Βύρωνα.

Ο άνδρας, ο οποίος νωρίτερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, εντόπισε την μητέρα του, γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου (22/7), να κείτεται στο έδαφος αναίσθητη και να φέρει πολλαπλές δαγκωματιές στο πρόσωπο. Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν την γυναίκα νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος με τραύματα που παρέπεμπαν ξεκάθαρα σε δαγκωματιές. Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφεραν πως στο διαμέρισμα κατοικούσε ο γιος μαζί με τη μητέρα του και τα δύο σκυλιά (ράτσας πιτ μπουλ και μαλτέζ).

«Το παιδί (ο γιος της 60χρονης) έβγαζε το σκυλί (πιτ μπουλ) καθημερινά για βόλτα, το οποίο δεν είχε φανεί να έχει κάποια επιθετική συμπεριφορά. Δεν θυμάμαι να υπήρχε δεύτερος σκύλος», τόνισε στο protothema.gr γείτονας της άτυχης γυναίκας. Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Βύρωνα, ενώ αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν οι δαγκωματιές προκλήθηκαν πριν ή μετά το θάνατο της γυναίκας.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.