Έφηβοι κωπηλάτες κάνουν προπόνηση στα βρώμικα νερά του Κηφισού




Σοκ προκαλεί μία φωτογραφία που πόσταρε στο προφίλ του στο Facebook, ο Haris Papadimitrakopoulos και δείχνει έφηβους κωπηλάτες να αθλούνται μέσα στις εκβολές του Κηφισού, κάτω από την Εθνική Οδό. Η φωτογραφία έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις για την απόφαση των προπονητών να βάλουν τα παιδιά μέσα στα βρώμικα νερά του Κηφισού.

“Το έχω ξαναδεί το θέαμα, είχα ποστάρει και κάτι αρκετά παλαιότερα. Για όσους δεν ξέρουν: οι έφηβοι αθλητές κωπηλασίας προπονούνται μέσα (!) στις εκβολές του Κηφισού, κάτω από την Εθνική Οδό.

Το νερό είναι πράσινο και απολύτως σιχαμερό, δεν μπορείτε καν να φανταστείτε την μυρωδιά, τη βρώμα και την αηδία που προκαλούν τα βιομηχανικά απόβλητα, τα λύματα και ποιος ξέρει τι άλλο…Οι πιτσιρικάδες δεν το αποφάσισαν μόνοι τους, κατά καιρούς έχω δει και τους προπονητές να τους καθοδηγούν από τις πεζογέφυρες. Και αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν να επιτρέπεται κάτι τέτοιο; Πάνε καλά; Και οι γονείς αυτών των παιδιών πως γίνεται να τα αφήνουν να προπονούνται μέσα σε μία χαβούζα?” Photo: Haris Papadimitrakopoulos



Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Έφηβοι κωπηλάτες κάνουν προπόνηση στα βρώμικα νερά του Κηφισού

    • 12/07/2023 at 4:22 μμ
      Permalink

      Πραγματικά! Ντροπή στον όμιλο που επιτρέπει στους πιτσιρικάδες να εξασκούνται το αγαπημένο τους άθλημα μέσα σε αυτά τα άθλια, σιχαμερά και βρομερά νερά.

      Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.