Έρχονται μεγάλες συναυλίες στο Φεστιβάλ Γλυφάδας




Το Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας στην 3η Μαρίνα, με παράλληλες εκδηλώσεις στις παιδικές χαρές της πόλης είναι εδώ! Μπείτε στο http://www.glyfada.gr/festival και δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα.

Τις επόμενες μέρες έρχονται μεγάλες συναυλίες, πάντα με ελεύθερη είσοδο:

Δευτέρα 10 Ιουλίου ο Πάνος Μουζουράκης



Πέμπτη 13 Ιουλίου ο Κώστας Τουρνάς και οι 1550

Κυριακή 16 Ιουλίου η Μαρία Φαραντούρη και ο Μανώλης Μητσιάς

Δευτέρα 24 Ιουλίου οι Ελένη Ροδά, Λιζέτα Νικολάου, Θάνος Καληώρας, Γιάννης Μπέκας

Συναυλία: Πάνος Μουζουράκης

Δευτέρα 10 Ιουλίου

Τοποθεσία: Γ’ Μαρίνα Γλυφάδας

Ώρα έναρξης: 8:30 μμ 

Ο αγαπημένος Πάνος Μουζουράκης, ένας από τους σπουδαιότερους και πιο πολυδιάστατους καλλιτέχνες και performer της γενιάς του, έχει ετοιμάσει για το κοινό ένα συναρπαστικό live και είναι έτοιμος για ακόμα μια φορά να μας εντυπωσιάσει με το απαράμιλλο ταλέντο του, τον πηγαίο αυθορμητισμό του, τη μοναδική του σκηνική παρουσία και την ιδιαίτερη φωνή του. Μαζί του η νικήτρια του The Voice of Greece Μαρία Σακελλάρη.

Συναυλία: Κώστας Τουρνάς, 1550
Πέμπτη 13 Ιουλίου

Τοποθεσία: Γ’ Μαρίνα Γλυφάδας

Ώρα έναρξης: 8:30 μμ

Μια μεγάλη συναυλία με τον Θρυλικό Κώστα Τουρνά και το αγαπημένο Ροκ συγκρότημα 1550 σε επιτυχίες από την δισκογραφία της δεκαετίας του 70 μέχρι σήμερα. Μια βραδιά που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Συναυλία: Μαρία Φαραντούρη – Μανώλης Μητσιάς
Κυριακή 16 Ιουλίου

Τοποθεσία: Γ’ Μαρίνα Γλυφάδας

Ώρα έναρξης: 8:30 μμ

Η Μαρία Φαραντούρη, που χρόνια τώρα μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις μουσικές επιλογές της, αυτή την φορά σε μια ακόμα συνεργασία με τον Μανώλη Μητσιά ο οποίος σφραγίζει με το προσωπικό του ήθος και ύφος το ελληνικό τραγούδι,θα μας ταξιδέψουν με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Μάνου Χατζηδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Θάνο Μικρούτσικο, Σταμάτη Κραουνάκη, Διονύση Σαββόπουλο, Σταύρο Ξαρχάκο, Μάνο Λοίζο.

Συναυλία: Ελένη Ροδά, Λιζέτα Νικολάου, Θάνος Καληώρας, Γιάννης Μπέκας
Δευτέρα 24 Ιουλίου

Τοποθεσία: Γ΄Μαρίνα

Ώρα έναρξης: 8:30 μμ

Μια μουσική βραδιά με λαϊκά και έντεχνα τραγούδια των μεγάλων μας συνθετών του ’60 – ’70 και φυσικά τις διαχρονικές επιτυχίες της Ελένης Ροδά και της Λιζέτας Νικολάου. Μαζί τους δυο ξεχωριστοί κύριοι ο Θάνος Καλλιώρας και ο Γιάννης Μπέκας καθώς και ο νέος ανερχόμενος τραγουδιστής Χρήστος Αγγελόπουλος.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Έρχονται μεγάλες συναυλίες στο Φεστιβάλ Γλυφάδας

  • 08/07/2023 at 9:05 πμ
    Permalink

    Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας χαρίζεται όμορφες μουσικές καλοκαιρινές νύχτες .Τις έχουμε ανάγκη ΟΛΟΙ.ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.