Οι Αιτωλοακαρνάνες του Αλίμου βράβευσαν τον Πάνο Σόμπολο




Το βράδυ της Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Αλίμου έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα, στο πολιτιστικό κέντρο της πόλης. Χρέη οικοδεσπότη είχε ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Δημάκης, ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο που βρέθηκε στην εκδήλωση.
Λίγο πριν από το κόψιμο της πίτας ο Σύλλογος αποφάσισε να βραβεύσει δύο δημοσιογράφους που η καταγωγή τους δεν θα μπορούσε να μην είναι από την Αιτωλοακαρνανία. Αρχικά τιμήθηκε ο εκδότης και δημοσιογράφος της εφημερίδας «αιτωλοακαρνανικής» Χρυσόστομος Πατούλας και στην συνέχεια ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Πάνος Σόμπολος.
Τον παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Σπανάκης, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Στέφανος Διαμαντής, ο πρώην Δήμαρχος Αργύρης Αργυρίου, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Αλβανός, Γιάννης Αντωνάκης, Γιώργος Μακαριγάκης, και Γιάννης Μαριόλης, η Πρόεδρος του ΘΟΠΑΑ Μαρία Ξένου, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας επιτροπής παιδείας Κωνσταντίνος Φαλιέρος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αναστασία Σιμητροπούλου, Χρήστος Γκιόλιας και Αρτέμης Καραμολέγκος. Πηγή: Iraklis LamprouFoni Tou Alimou



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.