H δέσμευση του Κονδύλη για το 2023




Στην κοπή της πίτας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου παραβρέθηκε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης μετά την τελετή αγιασμού των υδάτων, στη μαρίνα Αλίμου.

Ο δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά: “Kαλή χρονιά, φώτιση, αγάπη, ισορροπία, δύναμη, πρόοδο κάθε μέρα στη ζωή σας. Είναι το έθιμο στην πόλη μας, την πρώτη πίτα της χρονιάς να την κόβουμε εδώ στον Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου, μας πηγαίνει γούρι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παλέψουμε για να γίνει η πόλη μας καλύτερη. Να έχουμε υγεία και δύναμη και δεσμεύομαι ότι και το 2023 θα δείτε πολλά πράγματα να υλοποιούνται, θα την κάνουμε καλύτερη, ομορφότερη και φιλικότερη. Εύχομαι εδώ, από τη θάλασσα που χαρακτηρίζει τον Άλιμο να ανατείλει μία χρονιά γεμάτη αισιοδοξία και δημιουργικότητα, πρόοδο και πολλές επιτυχίες σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΝΟΚ, του πιο ιστορικού Ομίλου της πόλης μας.”

Ο πρόεδρος του ΝΟΚ, Γιώργος Χριστόπουλος ευχαρίστησε τους αθλητές και τις αθλήτριες, Δημήτρη Μάρκο, Λάμπρο Γκουντούμη, Γρηγόρη Παπαθεοδώρου, Παύλο Ρωμανό, Διονύση Καλπογιαννάκη, Ερμιόνη Γκίκα, Ιάσονα Παπαγόπουλο και Μαριάννα Μακρή που με τις διακρίσεις τους τίμησαν τα χρώματα της Ελλάδας, στο εξωτερικό. Επίσης αναφέρθηκε στην πολύ μεγάλη διοργάνωση θα φιλοξενήσει ο Ν.Ο. Καλαμακίου το 2024, υπό την αιγίδα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Πρόκειται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ολυμπιακής κατηγορίας ILCA 6 γυναικών και ILCA 7 ανδρών. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για το διάστημα 16-23 Φεβρουαρίου στη Νέα Μαρίνα Αλίμου και είναι πολύ σημαντικός, διότι ταυτόχρονα θα αποτελέσει και ευρωπαϊκή πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα είναι η πρώτη φορά που στη χώρα μας θα διεξαχθεί Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πρόκρισης στη συγκεκριμένη κατηγορία.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.