Ηλιούπολη: Βίντεο – ντοκουμέντο από την επίθεση του αδίστακτου τσαντάκια – H 83χρονη πέθανε μετά από δύο μέρες στο νοσοκομείο




Ένα βίντεο – ντοκουμέντο από την επίθεση του αδίστακτου κακοποιού που έριξε κάτω μία 83χρονη στην Ηλιούπολη για να της αρπάξει την τσάντα πρόβαλε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Η άτυχη γυναίκα χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δύο μέρες αργότερα κατέληξε. Με τον ίδιο τρόπο είχε επιτεθεί και σε μία άλλη ηλικιωμένη στη Δάφνη, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά. Ο σεσημασμένος Αλβανός τσαντάκιας συνελήφθη στην Ηλιούπολη το βράδυ της Παρασκευής.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής εξιχνιάστηκαν 2 περιπτώσεις ληστειών με αρπαγή τσάντας, σε βάρος ηλικιωμένων ημεδαπών γυναικών, σε Ηλιούπολη και Δάφνη Αττικής, από τη διάπραξη των οποίων επήλθε ο θάνατος της μίας γυναίκας και ο βαρύς τραυματισμός της άλλης.

Για τις υποθέσεις ταυτοποιήθηκε αλλοδαπός, ο οποίος, βραδινές ώρες της 2 Δεκεμβρίου 2022 συνελήφθη στην Ηλιούπολη Αττικής από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση φυλάκισης 15 μηνών, για κλοπή.

Επιπρόσθετα, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του και σε κλοπή μοτοσυκλέτας, που χρησιμοποιήθηκε για τη διάπραξη της μίας ληστείας.



Ειδικότερα, ως προς το χρονικό των υποθέσεων, βραδινές ώρες της 10 Νοεμβρίου 2022 στην Ηλιούπολη Αττικής, ο δράστης επιβαίνοντας σε μοτοσικλέτα, άρπαξε την τσάντα πεζής ηλικιωμένης. Από το τράβηγμα η παθούσα έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό της στο κεφάλι, από τον οποίο, δύο ημέρες αργότερα, επήλθε ο θάνατός της, σε νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Επιπλέον, βραδινές ώρες της 27-28 Νοεμβρίου 2022 αφαίρεσε μοτοσικλέτα από την περιοχή της Ηλιούπολης, την οποία στη συνέχεια, πρωινές ώρες της 28 Νοεμβρίου 2022, χρησιμοποίησε για τη διάπραξη ακόμα μίας ληστείας με αρπαγή τσάντας σε βάρος ομοίως πεζής ηλικιωμένης, από την οποία προκλήθηκε ο βαρύς τραυματισμός της (κάταγμα βραχιονίου και κάκωση ισχίων).

Η μοτοσικλέτα βρέθηκε εγκαταλελειμμένη στην περιοχή της Ηλιούπολης, από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία και επαγγελματικό χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ο ρουχισμός που χρησιμοποίησε ο συλληφθείς κατά τη διάπραξη των ληστειών, 53 ναρκωτικά δισκία, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές και κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.