«Καθαρίζει» η Δανία, έχει κίνητρο ο Εμπαπέ




Τα δύο πρώτα ζευγάρια για τη «φάση των 16» έγιναν γνωστά εχθές, σήμερα θα μάθουμε ακόμα δύο. «Άνετη» η Γαλλία, θα δώσουν μάχη οι υπόλοιπες 7 ομάδες. Οι αγώνες μεταδίδονται μέσω Μουντιαλ live streaming* από το site του ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+.

Στο μπάσκετ, για το Τσάμπιονς Λιγκ, το Περιστέρι υποδέχεται τη Ρίτας, με στόχο τη νίκη που θα του «σφραγίσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ακολουθούν οι επιλογέςτου Foxbet.gr από το κουπόνι της Τετάρτης (30/11).

5490. Περιστέρι – Ρίτας Βίλνιους (19:30)



Πριν πάμε στο Μουντιάλ, θα ξεκινήσουμε με μπάσκετ και το ματς του Περιστερίου για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έχει επίδοση 2-1 στον όμιλο με μοναδική ήττα (με συντριβή 25 πόντων) στη Λιθουανία από τη σημερινή του αντίπαλο. Θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, για να «κλειδώσει» τη 2η θέση που οδηγεί στα play in της διοργάνωσης. Για τη Ρίτας αυτή είναι η μοναδική νίκη που έχει σημειώσει, καθώς έχει γνωρίσει και 2 ήττες. Το Περιστέρι αφού κέρδισε εντός την Τενερίφη, τότε μπορεί να βάλει «κάτω» οποιαδήποτε ομάδα. Θα πάμε με το συνδυαστικό του άσου και να πετύχει 9+ πόντους ο Τζούστον που δίνει απόδοση 2.30.

136. Αυστραλία – Δανία (17:00)

Για τον 4ο όμιλο. Η Αυστραλία με τη νίκη 1-0 επί της Τυνησίας ορίζει την τύχη της για τη 2η θέση. Με νίκη την εξασφαλίζει ανεξαρτήτως άλλου αποτελέσματος, με ισοπαλία θέλει μη νίκη της Τυνησίας επί της Γαλλίας. Όχι και απίθανος συνδυασμός, δηλαδή. Η Δανία μετά την ήττα από τη Γαλλία με 2-1, χρειάζεται μόνο νίκη σήμερα. Μάλιστα, για να είναι εξασφαλισμένη και να μην περιμένει γκέλα της Τυνησίας, καλό είναι αυτή να συνοδευτεί με καλή διαφορά τερμάτων, αλλιώς θα περιμένει από τη Γαλλία να κάνει το… χρέος της. Η Αυστραλία έφτασε στους 3 βαθμούς χάρη σε μία φάση που έκανε γκολ κόντρα στην Τυνησία. Σαφώς πιο ποιοτική ομάδα η Δανία, ήρθε η στιγμή να δείξει τις αρετές της. Μικρή η απόδοση του διπλού, θα πρέπει να συνδυαστεί με μίνιμουμ 2 γκολ για να πιάσουμε το 1.85.

137. Τυνησία – Γαλλία (17:00)

Για τον ίδιο όμιλο, η Τυνησία με την ήττα από την Αυστραλία έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει καλό προβάδισμα για τη 2η θέση. Πλέον χρειάζεται μόνο νίκη και είτε να έρθει «Χ» το άλλο ματς, είτε να κερδίσει η Δανία, αλλά να αποκτήσει καλύτερη διαφορά τερμάτων από τους Σκανδιναβούς. Ζόρικα τα ζητούμενα… Η Γαλλία έχει εξασφαλίσει θέση στους «16» και πρακτικά την πρωτιά, καθώς κανείς δεν πιστεύει πως η Αυστραλία μπορεί να την απειλήσει στη διαφορά τερμάτων, ακόμα κι αν ισοβαθμήσουν. Ροτέισον ετοιμάζει ο Ντιντιέ Ντεσάμπ. Ουσιαστικά βαθμολογικό κίνητρο έχει μόνο η Τυνησία. Ωστόσο ακόμα και με αλλαγές η Γαλλία είναι ανώτερη. Θα ποντάρουμε στη «δίψα» του Εμπαπέ να βγει πρώτος σκόρερ, επιλέγοντάς τον να είναι αυτός που θα ανοίξει το σκορ, στην εξαιρετική απόδοση 4.50.

138. Πολωνία – Αργεντινή (21:00)

Περνάμε στον 3ο όμιλο. Η Πολωνία είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο γκρουπ. Ο Λεβαντόβσκι την οδήγησε στη νίκη 2-0 επί της Σαουδικής Αραβίας, που της επιτρέπει αν δεν χάσει απόψε να έχει το… κεφάλι της ήσυχο όσον αφορά στην πρόκριση. Περνάει και σε περίπτωση ήττας, αν δεν κερδίσει η Σαουδική Αραβία, αλλιώς θα παίξουν ρόλο τα κριτήρια ισοβαθμίας. Η Αργεντινή έμεινε «ζωντανή» με τη νίκη 2-0 επί του Μεξικού και πλέον θέλει νίκη για την πρόκριση (και πρωτιά του ομίλου, που σημαίνει πως αποφεύγει τη Γαλλία στους «16») ή αλλιώς ισοπαλία, σε συνδυασμό είτε με «Χ» στο άλλο ματς, είτε με μη νίκη του Μεξικού με 3+ γκολ. Και οι δύο με νίκη «καθαρίζουν», με ισοπαλία μπλέκει η Αργεντινή. Αφού δεν αξίζει σε καμία περίπτωση η απόδοση του διπλού, κοιτάμε το συνδυαστικό G/G & Over 2,5 σε απόδοση 2.90.

139. Σαουδική Αραβία – Μεξικό (21:00)

Ολοκληρώνουμε με το δεύτερο ματς του 3ου ομίλου. Η Σαουδική Αραβία ηττήθηκε από την Πολωνία, παρ’ ότι ίσως έπιασε καλύτερη απόδοση από τη νίκη της στην πρεμιέρα επί της Αργεντινής. Με νίκη θα είναι σίγουρα στους «16», ενώ με ισοπαλία θέλει ήττα της Αργεντινής. Το Μεξικό απογοήτευσε και κόντρα στην Αργεντινή. Πολύ δύναμη στο παιχνίδι του, αλλά δεν είναι αρκετό συστατικό για να έρθει η νίκη, ούτε καν το γκολ, αφού δεν έχει σκοράρει ακόμα στη διοργάνωση. Πάντως, έχει ελπίδες πρόκρισης, χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη και από εκεί και πέρα περνάει με ήττα της Αργεντινής, με ισοπαλία θα πρέπει να έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων από την «αλμπισελέστε» και με ήττα της Πολωνίας να υπερτερεί στα κριτήρια ισοβαθμίας από αυτήν. Το ποντάρισμα θα γίνει βάσει της εικόνας των δύο ομάδων στο τουρνουά. Σαφώς και η Σαουδική Αραβία έχει αφήσει καλύτερες εντυπώσεις. Η μη ήττα της σε συνδυασμό με το Over 2,5 εκτοξεύει την απόδοση στο 5.60.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.