Συνελήφθη ο άνδρας που κρέμασε πανό και σημαίες στον Παρθενώνα




Περίπου εννέα ώρες αφότου κατάφερε ανενόχλητος να σκαρφαλώσει στον Παρθενώνα και να κρεμάσει πανό και σημαίες με το αστέρι της Βεργίνας, σημαία της Ν.Δ., του Ισραήλ, των ΗΠΑ κ. α., κατέβηκε τελικά ο άνδρας απ’ το μνημείο έπειτα από διαπραγματεύσεις με την αστυνομία.

Γύρω στις 19:15 κατέβηκε και αφού συνελήφθη, μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος και πλέον αναμένεται να κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.

Πρωτοφανείς εικόνες σε ένα από τα πιο σημαντικά και προβεβλημένα μνημεία του κόσμου, καθώς ένας άνδρας έχει ανέβει πάνω στον Παρθενώνα από τις σκαλωσιές και έχει κρεμάσει πανό και σημαίες.

Εν μέσω τουριστικής περιόδου χιλιάδες επισκέπτες παρακολούθησαν άναυδοι τον άνθρωπο, ο οποίος ανέβηκε στην κορυφή, στο Δυτικό Αέτωμα και κρέμασε πανό, αλλά και το αστέρι της Βεργίνας, σημαία της Ν.Δ., του Ισραήλ, των ΗΠΑ κ. α..



Ο άνδρας επιθυμούσε συνάντηση με εκπρόσωπος της κυβέρνησης και απειλούσε να πέσει από το μνημείο. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. με ειδικό διαπραγματευτή. Πηγή: efsyn.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.