Στην Αγγλικανική Εκκλησία το τελευταίο αντίο στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς




Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Τρίτη 23/8, στις 11:00, στην Αγγλικανική εκκλησία Saint Paul Athens, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας η σορός του θα αποτεφρωθεί. Επιθυμία των παιδιών και την συζύγου του μουσικοσυνθέτη είναι αντί στεφάνων, όσοι θέλουν να ενισχύσουν την “Κιβωτό του κόσμου”. 

Η Ιλένια Ουίλιαμς με story της στο Instagram ανακοίνωσε τα εξής:

«Η οικογένεια μου και εγώ ευχαριστούμε πολύ για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης και το ενδιαφέρον σας για την οικογένειά μας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η τελετή θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 23/8, στις 11:00, στην Αγγλικανική εκκλησία Saint Paul Athens, στην οδό Φιλελλήνων στο κέντρο της Αθήνας. Αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν την “Κιβωτό του κόσμου”. Η αποτέφρωση του, θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο και θα παρακαλούσαμε όλους να σεβαστούν την επιθυμία της οικογένειάς μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση, τη συμπαράσταση και την αγάπη σας. Αμαλία, Αλέξανδρος, Μάρθα, Ιλένια».

«Είναι πανελλαδικά μεγάλη η συγκίνηση για αυτό το απότομο και ηλικιακά θα έλεγα χαμό του συναδέλφου μου, του ανθρώπου που συνεργαστήκαμε, του ανθρώπου που αγαπήσαμε, βρεθήκαμε για πολλούς λόγους κοντά” είπε στον ALPHA η Μπέσσυ Αργυράκη.



“Ο Ρόμπερτ ήταν ένα ζωντανό παράδειγμα ανθρώπου, χωρίς αλλά. Tόσα χρόνια που τον ξέρω ποτέ δεν θύμωσε, ποτέ δεν κακολόγησε, ποτέ δεν έδειξε κάποια εμπάθεια για οποιονδήποτε άνθρωπο. Είχε πολύ ήρεμο χαρακτήρα, τον οποίο τον κράτησε ως το τέλος, γνωρίζοντας ότι θα φύγει. Ήταν πολύ ήρεμος και το περίμενε… Είχε την οικογένεια και τα παιδιά του δίπλα του. Μέχρι τελευταία στιγμή έφυγε χωρίς να ενοχλήσει κανέναν και με ένα χαμόγελο στα χείλη. Έχω κλάψει για τον θάνατό του, έχω λυπηθεί αλλά δυστυχώς ο καρκίνος δεν αστειεύεται. Η μουσική του και τα μελωδικά του τραγούδια είναι αναντικατάστατα»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.