Ο Γιώργος Αλεξόπουλος στον ΑΟ Γλυφάδας




Ο ΑΟ Γλυφάδας προετοιμάζει μία σεζόν γεμάτη ποδόσφαιρο!

Με τμήματα για ηλικίες από 5 ετών, μαθαίνουμε να παίζουμε και να αγαπάμε το ποδόσφαιρο δίπλα σε καταξιωμένους προπονητές, σε ένα ολοκαίνουργιο-σύγχρονο γήπεδο στην περιοχή μας.

Η Ακαδημία του AO Γλυφάδας συνεχίζει να εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα και να εκπαιδεύει σωστά τα παιδιά που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο. Με σεβασμό στο παιδί, στους γονείς και στο άθλημα, ετοιμάζουμε μία χρονιά με πολύ ποδόσφαιρο και πολλές εκπλήξεις για όλους και για όλες.

Υπό την καθοδήγηση του Τεχνικού Συμβούλου και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Αλεξόπουλου, ο οποίος θα βρίσκεται καθημερινά στο γήπεδο για να μαθαίνει στα παιδιά τα μυστικά του ποδοσφαίρου και τη Διεύθυνση του Άγγελου Παπαγιάννη, χαράσσουμε νέα πορεία με πτυχιούχους προπονητές, πιστοποιημένους από την UEFA. Η ομαδική και ατομική προπόνηση αλλάζει επίπεδο και η Ακαδημία μας καλύπτει πια όλες τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.



👉 Κλείστε θέση για τη νέα σεζόν στα τμήματα: Κ8, Κ10, Κ12, Κ14, Κ16, Κ18, αλλά και για τη νεοσύστατη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου!

☎️ Πληροφορίες: Άγγελος Παπαγιάννης 6946286769

📍 Γήπεδο: Αλεξάνδρου Παναγούλη 3, Γλυφάδα 16675 – 1ο Δημοτικό Στάδιο Γλυφάδας

✅ Οι προπονήσεις στον ΑΟ Γλυφάδας αρχίζουν στις 22 Αυγούστου στο γήπεδο μας!

Κάθε μέρα καλύτεροι αθλητές, καλύτεροι άνθρωποι.

#glyfadafc#glyfada#oneteam#onefamily

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.