Μάνος Ψάρρης: Το Real Estate αποτελεί το ασφαλές καταφύγιο στην αγορά ακινήτων




Ο καταξιωμένος σύμβουλος ακινήτων της RE/MAX Plus δίνει τη δική του οπτική για το Real Estate στην Ελλάδα και μοιράζεται μαζί μας μερικές σκέψεις για το τι σημαίνει να είσαι μεσίτης αλλά και γιατί κάποιος μπορεί να εμπιστεύεται τη RE/MAX Plus.

-Πώς βλέπετε το μέλλον του Real Estate στην Ελλάδα;

Το Real Estate ήταν και θα είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας. Τα πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι παρά την ύφεση -λόγω τόσο της πανδημίας όσο και του πολέμου στην Ουκρανία-, η ελληνική κτηματαγορά εμφανίζει σημάδια ανάκαμψης με τις προοπτικές να είναι θετικές. Η αυξημένη ζήτηση για ακίνητα επιβεβαιώνει ότι το Real Estate εξακολουθεί να αποτελεί ασφαλές καταφύγιο για επενδυτές και αγοραστές ακινήτων. Συνεπώς, είμαστε εξαιρετικά αισιόδοξοι για την πορεία και το μέλλον του Real Estate στην Ελλάδα.

-Μπορείτε να μοιραστείτε 3 πράγματα που σας ενθουσιάζουν περισσότερο στον κλάδο του Real Estate;



To Real Estate μπορεί να σχετίζεται με την ακίνητη περιουσία, όμως όσοι δραστηριοποιούνται στον κλάδο επί σειρά ετών, έχουν αντιληφθεί ότι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αφορά στην ικανοποίηση ανθρώπινων αναγκών. Αυτή η επαφή με τον κόσμο είναι το πρώτο που με ενθουσιάζει στο Real Estate. Επίσης, μεγαλωμένος με τη φιλοσοφία του ελεύθερου επαγγέλματος, η ενασχόληση με τα κτηματομεσιτικά, ικανοποιεί και τη δική μου ανάγκη για ένα ευέλικτο, προσαρμοσμένο στις δικές μου ανάγκες και απαιτήσεις πρόγραμμα εργασίας, χωρίς όρια στις φιλοδοξίες και τα όνειρά μου. Τέλος, μου δίνει τη δυνατότητα να διατηρώ την επαφή μου με τον χώρο των ακινήτων τον οποίο γνωρίζω καλά τόσο από τη σκοπιά του μηχανικού-μελετητή, όσο και από εκείνη του ανθρώπου που γοητεύτηκε στο παρελθόν από τον τομέα των κτιριακών κατασκευών.

-Τι συμβουλή θα δίνατε σε άλλους μεσίτες για να βοηθήσουν την ομάδα τους να ευδοκιμήσει;

Σε εκείνους που έχουν ή σκοπεύουν να δημιουργήσουν μια ομάδα Real Estate, η συμβουλή που θα τους έδινα είναι να μοιράσουν τις αρμοδιότητες ανάμεσα στα μέλη της ομάδας με τρόπο ώστε κάθε μέλος να απασχολείται αποκλειστικά με το τμήμα της δουλειάς που τους ταιριάζει, τους εκφράζει και τους ικανοποιεί στο έπακρον. Στην ουσία, μια ομάδα πρέπει να αποτελείται από διαφορετικές προσωπικότητες που θα αλληλοσυμπληρώνονται και θα καλύπτουν αθροιστικά το 100% των υποχρεώσεων μιας σύγχρονης ομάδας Real Estate.

-Ποιο είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα να συνεργάζεται κανείς με τη RE/MAX Plus;

Οι λόγοι για να συνεργαστεί κανείς με τη RE/MAX Plus είναι πολλοί. Για εμάς, ο σημαντικότερος λόγος είναι το ανθρώπινο δυναμικό του γραφείου, από τον broker και την ιδιοκτήτρια του γραφείου, μέχρι και την πιο πρόσφατη προσθήκη στην πολυμελή ομάδα των agents. Η RE/MAX Plus φέρει στο ακέραιο την κουλτούρα και τις ιδέες της μητρικής REMAX, την εμπιστοσύνη ανάμεσα στα μέλη, τη συνεργασία, την ανθρωποκεντρική προσέγγιση του πελατολογίου, την αφοσίωση και τη δέσμευση για την ικανοποίηση των αναγκών τόσο των πελατών, όσο και των συνεργατών του γραφείου.  REMAX Plus , Λεωφ. Ποσειδώνος 13, Άλιμος, Τηλ.: 210 9851222 www.remaxplus.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.