«Ζητώ συγγνώμη, μετάνιωσα» είπε ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του (VIDEO)




Στην Ασφάλεια της Άρτας, οδηγήθηκε στις 9:30 το πρωί ο 29χρονος ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του στο Αστροχώρι της Άρτας και κρυβόταν στα βουνά για να μην συλληφθεί. Μάλιστα τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς ήταν «Μετάνιωσα, ζητώ συγγνώμη».

Ο φερόμενος δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε τηλέφωνο στις 8:30 το πρωί την Αστυνομία στην Άρτα και είπε πως βρίσκεται στην Δαφνούλα Ευρυτανίας. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

Ο 29χρονος τραυμάτισε θανάσιμα τον πεθερό του το απόγευμα της Πέμπτης με τέσσερις σφαίρες, ωστόσο σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί ο τύπος του πυροβόλου όπλου που χρησιμοποίησε, καθώς το πέταξε κάπου στο βουνό. Το απόγευμα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Άρτας.

Στο μεταξύ, το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο 29χρονος εντοπίστηκε από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ στα σύνορα Άρτας-Αιτωλοακαρνανίας, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, τον 29χρονο συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό, γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.



Μπροστά στα μάτια του παιδιού του σκότωσε τον πεθερό του ο 29χρονος

Ο 29χρονος γαμπρός πυροβόλησε και σκότωσε εξ επαφής τον 75χρονο πεθερό του επειδή ο άτυχος ηλικιωμένος στήριξε την κόρη του στο διαζύγιο τους.

Όλα ξεκίνησαν εχθές το πρωί, όταν ο 29χρονος καταζητούμενος από τις Αρχές επικοινώνησε με την 36χρονη πρώην γυναίκα του προκειμένου να την επισκεφτεί στο χωριό του πεθερού του και να δει το 2 ετών παιδί του. Η 36χρονη γυναίκα, ανυποψίαστη για το τι μπορεί να συμβεί, δέχτηκε την πρόταση και περίμενε την επίσκεψη του πρώην συζύγου της στο πατρικό της σπίτι στο χωριό.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι πολύ πρόσφατα είχε πάρει διαζύγιο, καθώς υπήρχε ασυμφωνία χαρακτήρων, ενώ η 36χρονη γυναίκα είχε πει στους δικούς της ότι ζει ένα δράμα με τον πρώην άντρα της να την ζηλέυει και να είναι επιθετικός απέναντί της.

Ο 75χρονος δεν άντεχε άλλο την ζωή που περνούσε η κόρη του στα χέρια του 29χρονου γαμπρού του, και έτσι την υποστήριξε στο διαζύγιο, ενώ την φιλοξενούσε το τελευταίο διάστημα στο σπίτι του μαζί με το εγγόνι του.

Εχθές το μεσημέρι, ο 29χρονος ξεκινώντας από το σπίτι του στο χωριό Μεσόπυργο Άρτας, επισκέφτηκε το σπίτι του πεθερού του με πρόφαση να δει το 2 ετών παιδί του. Όταν ο δράστης έφτασε στο σπίτι του πεθερού του όλα έδειχναν καλά, την στιγμή όμως που ξεκίνησαν κουβέντα για τα προσωπικά τους μεταξύ εκείνου και της 36χρονης πρώην γυναίκας του, τα αίματα άναψαν και ο 29χρονος τσακώθηκε με τον 75χρονο ηλικιωμένο.

Τότε ο 29χρονος πήρε το όπλο που είχε στο αυτοκίνητό του και το έστρεψε εναντίον του άτυχου ηλικιωμένου ο οποίος πήγε να υπερασπιστεί την κόρη του.

Ο 29χρονος, γεμάτος οργή, πυροβόλησε εξ επαφής τον άτυχο άντρα τέσσερις φορές σκοτώνοντας τον στην αυλή του σπιτιού τους μπροστά στα μάτι της πεθεράς του, της γυναίκας του και του ίδιου του του παιδιού.

Μάλιστα στην ένταση της στιγμής ο 29χρονος αποπειράθηκε να σκοτώσει και την πρώην σύζυγό του, χωρίς ωστόσο να το καταφέρνει κι όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί πήρε το αυτοκίνητο του και έφυγε.

Από τους πυροβολισμούς όλο το χωριό σηκώθηκε στο πόδι, ενώ ειδοποιήθηκε άμεσα η Αστυνομία, η οποία πήγε στο σπίτι και βρήκε τον άτυχο ηλικιωμένο μέσα σεμια λίμνη αίματος.

H ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου

Στην επίσημη ενημέρωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, αναφέρεται ότι «βρέθηκε νεκρός σε αύλειο χώρο οικίας σε χωριό της Άρτας 75χρονος ημεδαπός με τραύματα από πυροβόλο όπλο». Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας. Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.