Πως έφερε ο Κονδύλης το Χόλιγουντ στον Άλιμο (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Πρωτόγνωρες εικόνες για τα ελληνικά κινηματογραφικά δεδομένα κατέγραψε το Notia.gr, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του τρίτου σίκουελ της επιτυχίας «Γάμος αλά Ελληνικά» που πραγματοποιήθηκαν, σε μία βίλα στο Πανί, στην “Ακτή του Ήλιου” και στο Bolivar.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι παραγωγοί της πολυδάπανης ταινίας, επέλεξαν τον Άλιμο για να γυρίσουν σημαντικές σκηνές. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες έκαναν ρεπεράζ σε όλες τις παραλίες της Αθηναϊκής Ριβιέρας και κατέληξαν στην “Ακτή του Ήλιου” γιατί τηρούσε όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές. Βέβαια, καταλυτικός ήταν ο ρόλος του δημάρχου, Ανδρέα Κονδύλη, ο οποίος πολλές μέρες πριν τα γυρίσματα είχε συναντηθεί με τους παραγωγούς. Επέλεξαν τον Άλιμο, λόγω της γρήγορης ανταπόκρισης από τον Δήμο (χορήγησε όλες τις απαραίτητες άδειες σε ελάχιστο χρόνο μέσα από το film office που τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει).

Δείτε εικόνες και βίντεο από τα γυρίσματα. Ατέλειωτη ουρά από φορτηγά, βαν και τροχόσπιτα. Μέχρι και πυροσβεστικό είχαν φέρει στο Πανί. Στην “Ακτή του Ήλιου” και στο “Bolivar” γυρίστηκαν οι σκηνές του “Ελληνικού νησιού” και “έπαιξαν” μέχρι και γαϊδουράκια για τις ανάγκες του σεναρίου.



Με την Νία Βαρντάλος συναντήθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του τρίτου σίκουελ της επιτυχίας «Γάμος αλά Ελληνικά» που πραγματοποιήθηκαν στην “Ακτή του Ήλιου” και στο Bolivar. O δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την Ελληνοκαναδή πρωταγωνίστρια, σεναριογράφο και παραγωγό που αυτή τη φορά είναι και η σκηνοθέτης. Μάλιστα παρακολούθησε μαζί της στα μόνιτορ κάποιες από τις σκηνές που γυρίστηκαν στην παραλία του Αλίμου.

Δείτε την ανάρτηση του Ανδρέα Κονδύλη:

Ο ΑΛΙΜΟΣ… ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ «MY BIG FAT GREEK WEDDING III»

Τον Άλιμο επέλεξαν η Νία Βαρντάλος και οι παραγωγοί της, για να γυρίσουν αρκετές σκηνές του τρίτου “Γάμου”, της κωμωδίας που έχει σπάσει ταμεία στα δύο προηγούμενα “κεφάλαια.”
Η Νία Βαρντάλος, πρωταγωνίστρια και σεναριογράφος της τριλογίας, μαζί με το καστ Αμερικανών και Ελλήνων ηθοποιών και δεκάδες τεχνικούς, ολοκλήρωσαν σήμερα τα ξημερώματα μία εβδομάδα γυρισμάτων του φιλμ, σε γειτονιές και στην παραλία της πόλης.
Είχα την ευκαιρία να συναντήσω τη Νία Βαρντάλος, η οποία είναι γλυκύτατος και πάρα πολύ ταλαντούχος άνθρωπος, αλλά και να δω μερικές σκηνές την ώρα που γυρίζονταν και είμαι βέβαιος ότι η ταινία θα βγει περίφημη!
Σημαντικό ρόλο στην επιλογή του Αλίμου για την ταινία έπαιξε η φυσική ομορφιά της πόλης μας, αλλά και η γρήγορη ανταπόκριση που βρήκαν οι παραγωγοί από τον Δήμο μας, καθώς διευκολύναμε τη διαδικασία χορηγώντας όλες τις απαραίτητες άδειες μέσα σε ελάχιστο χρόνο μέσα από το film office που τα τελευταία χρόνια έχουμε φτιάξει.
“Η ώρα η καλή” για τις αίθουσες!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.