Πρωταθλητής ο ιστορικός Α.Ο.Π. Φαλήρου στην κατηγορία Παίδων στην υδατοσφαίριση (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Πρωταθλητής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Παίδων 2021-22 αναδείχθηκε ο ιστορικός Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου, κατά την τελική αγωνιστική φάση που διεξήχθη στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Η ομάδα Κ15 του Α.Ο.Π.Φ. νίκησε στον τελικό της Κυριακής (26/6) τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων με 9-8, ύστερα από συναρπαστικό παιχνίδι με διαρκείς ανατροπές. Οι νεαροί Φαληριώτες στέφθηκαν πρωταθλητές, χάρη στο χρυσό τέρμα του κορυφαίου και πολυτιμότερου παίκτη του τελικού, Νίκου Πικριδά.

Με την κατάκτηση της κορυφής ο Α.Ο.Π.Φ. επιβεβαίωσε με ιδανικό τρόπο, την πολυετή, σκληρή, μεθοδική και αποδοτική δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομών του Συλλόγου. Ο τίτλος του πρωταθλήματος ήταν το επιστέγασμα της αδιάλειπτης παρουσίας της ομάδας στην Α1 και των πολλαπλών διακρίσεων στις Ακαδημίες Μίνι, Παίδων και Εφήβων του Α.Ο.Π. Φαλήρου.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος αφού εξέφρασε τον θαυμασμό του για την επιτυχία της Κ15 του Α.Ο.Π.Φ., επισήμανε:
«Τα Φαληριωτάκια του Α.Ο.Π.Φ, με την σπουδαία πρωτιά τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Παίδων, μας έκαναν υπερήφανους. Τα συγχαρητήρια μου στους υδατοσφαιριστές και τους προπονητές τους πρωτίστως, στους ιθύνοντες του Α.Ο.Π.Φ. και, ασφαλώς, στους γονείς των πρωταγωνιστών της πισίνας, που βρίσκονται διαρκώς, δίπλα τους, άξιοι συμπαραστάτες».
Και πρόσθεσε:
«Θέλω όμως να τονίσω και την συμβολή του Δήμου μας και του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου (Π.Ο.Α.Κ.Ε) σε αυτή τη μεγάλη διάκριση των παιδιών, καθότι παρά τις αντιξοότητες (οικονομικές, πανδημία), καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στα μεγάλα έξοδα λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, εξασφαλίζοντας τις καλύτερες συνθήκες προπόνησης και αγώνων για το τμήμα υγρού στίβου του Α.Ο.Π. Φαλήρου».



Ο Πρόεδρος του ΠΟ.Α.ΚΕ. Μιχάλης Κουμεντάκος, που είχε την ευθύνη της 4ήμερης διοργάνωσης της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος πόλο Παίδων και πήρε άριστα για το οργανωτικό από την Κ.Ο.Ε., δεσμεύτηκε ότι θα συνεχιστεί η αμέριστη στήριξη στον Α.Ο.Π.Φ. αλλά και στα υπόλοιπα αθλητικά Φαληρικά σωματεία .

Τις απονομές των μεταλλίων έκαναν η Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών Άννα Καραμανλή, ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο.Ε. Στέφανος Αυγουλέας και η Βιολέτα Ζουζούνη , αναπληρωματική εκπρόσωπος των αθλητών στο ΔΣ της ΚΟΕ

Η συνθεση της ομάδας:

Απέργης Νίκος
Αραπίδης Γιάννης
Βάσσος Νικόλαος
Γεροντοπουλος Δημήτρης
Δασκαλάκης Γιάννης
Καλκαβούρας Μάριος
Κουστουμπάρδης Γεράσιμος
Μάμμος Ίκαρος
Μάρκογλου Παναγιώτης
Μαρούκης Θανάσης Νικόλαος
Μισορεβύθης Ιάσων Νικόλαος
Μπερδές Δημήτρης
Παναγοπουλος Νικόλαος Γρηγόριος
Παπαχρήστος Μάριος Όθων
Πικριδάς Νικόλαος
Προκόπης Αλέξανδρος
Σαντριβανόπουλος Δημήτρης
Σάρρος Δημήτρης
Σιασιάκος Μάριος
Σπηλιόπουλος Άγγελος Νικόλαος
Σκριμπώνης Λάμπρος
Στέφος Στέλιος
Τάνταρος Δημήτρης Αλέξανδρος
Τασίδης Σπυρίδων Άγγελος
Τσόκας Θεοφάνης
Χαραλαμπόπουλος Χρήστος

Προπονητής
Θεοδωρόπουλος Αργύρης
Βοηθοί προπονητές
Καραγεωργόπουλος Γεώργιος
Μπαμπάνας Νίκος
Έφορος
Τριανταφύλλου Ευαγγελία

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.