Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με καλλιτεχνική εκδήλωση στον χώρο του π. ΕΟΜΜΕΧ στον Ταύρο
Συνεδρίασε την Τετάρτη 4 Μαΐου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μοσχάτου Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, η Διαπαραταξιακή Επιτροπή του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου-Ταύρου, η οποία έχει συγκροτηθεί με απόφασή του, για τον συντονισμό των ενεργειών ενάντια στην εκποίηση του ακινήτου του π. ΕΟΜΜΕΧ στον Ταύρο από το ΤΑΙΠΕΔ και την παραχώρησή του στον Δήμο.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Θανάσης Μελίστας, οι Αντιδήμαρχοι, Κατερίνα Καρύδη και Βασίλης Γρούμπας, ο επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας, Αντώνης Μπούτσης, οι επικεφαλής των παρατάξεων της Μειοψηφίας, Χριστίνα Δολιανίδη και Μπάμπης Μπιλίνης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Δημήτρης Κελεσίδης και Γιώργος Δαμηλάκος. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Μανώλης Αντωνάκος.

Η Διαπαραταξιακή Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε τα εξής:

1. Την πραγματοποίηση ειρηνικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας και καλλιτεχνικής εκδήλωσης εντός του χώρου του ακινήτου του π. ΕΟΜΜΕΧ (Κορυζή & Θράκης στον Ταύρο) την Τετάρτη 11 Μαΐου στις 19:00.2. Το κάλεσμα για συγκέντρωση υπογραφών από τους κατοίκους κατά της εκποίησης του ακινήτου.

Η Διαπαραταξιακή Επιτροπή του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου καλεί όλους τους πολίτες, τους φορείς, τη μαθητική κοινότητα και τους εργαζόμενους του Δήμου να δώσουν μαζικά το “παρών” στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 11 Μαΐου στις 19:00 στον χώρο του π. ΕΟΜΜΕΧ στον Ταύρο (Κορυζή & Θράκης).

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.