Μετέφερε με ΙΧ 5 κιλά ηρωίνης (VIDEO)




Σημαντικό πλήγμα στην μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, κατάφεραν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, με την κατάσχεση πάνω από πέντε (5) κιλών ηρωίνης και τη σύλληψη ενός ημεδαπού, ο οποίος μετέφερε τα ναρκωτικά, επιμελώς κρυμμένα στο εσωτερικό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου.

Στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριακών στοιχείων, εντόπισαν και ακινητοποίησαν το όχημα που οδηγούσε στα πλευρικά διόδια περιοχής της Θήβας.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε, βρέθηκε αρχικά και κατασχέθηκε, κρυμμένη στο λεβιέ ταχυτήτων του οχήματος, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Ακολούθως, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, εντοπίστηκαν συνολικά δέκα (10) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, επιμελώς κρυμμένες στα πίσω πλαϊνά τοιχώματα των καθισμάτων του οχήματος, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους (5.036) γραμμαρίων.



Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών, ενώ ομοίως κατασχέθηκαν δύο (2) κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ, που βρέθηκαν εντός του οχήματος.

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για κλοπές, απάτες και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Οι έρευνες και οι επιχειρήσεις των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, σύμφωνα με τον ευρύτερο σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.