Θλίψη στο Μοσχάτο για τον θάνατο της Ελεάνας Μπαλάσου




Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει στο Μοσχάτο ο θάνατος της Ελεάνας Μπαλάσου που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής, σε ηλικία 48 ετών. Η Ελεάνα γνωστή έμπορος της πόλης, ήταν πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μοσχάτου και σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα. Ήταν μητέρα ενός ενός αγοριού. Δείτε την ανάρτηση του δημάρχου, Ανδρέα Ευθυμίου:

“Η αγαπημένη μας Ελεάνα βρίσκεται πια στις γειτονιές των Αγγέλων.
Πάλεψε σαν Διγενής με τον θάνατο και όταν όλοι πιστέψαμε ότι τον νίκησε, ξημερώματα Παρασκευής, δεν άντεξε τη σκληρή μάχη που έδινε και έφυγε από κοντά μας.
Την Ελεάνα που έτρεχε κάθε μέρα για τα παιδιά του Δήμου μας, για τους επαγγελματίες, για τις ομάδες, για τους προσκόπους και τα σχολεία, για όλους μας, δεν θα την δούμε ξανά.
Ελεάνα, σου υπόσχομαι ότι δεν θα σε ξεχάσουμε. Όμως θα μας λείπεις. Θα λείπεις από τον Γιώργο σου, που τόσο καμάρωνες, θα λείπεις από τους αγαπημένους σου, θα λείπεις από τους συναδέλφους σου στο Κοινοτικό Συμβούλιο του Μοσχάτου, θα λείπεις από όλους εμάς που σε ζήσαμε και μας έδωσες χαρά και πάθος για την ζωή και τη δημιουργία. Καλό σου ταξίδι, Ελεάνα.”

 



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.