Ορκίστηκε βουλευτής η Τόνια Αντώνιου στο Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών




Ορκίστηκε βουλευτής η Τόνια Αντώνιου στο Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών καταλαμβάνοντας την έδρα της Φώφης Γεννηματά που έφυγε από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα.

Η Τόνια Αντωνίου είχε εκλεγεί βουλευτής Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2004, ενώ επανεξελέγη το 2007 και το 2009. Εχει διατελέσει Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ ενώ έχει μακρά συνδικαλιστική δράση και θητεία σε σημαντικές θέσεις στα κορυφαία συλλογικά όργανα του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής.

Ήταν συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά και είχε αναλάβει την οργανωτική ανασυγκρότηση του Κινήματος Αλλαγής με την ενίσχυση σε στελεχιακό δυναμικό σε όλη την Ελλάδα. Δείτε τη δήλωσή της:

“Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τις θερμές ευχές σας που συνόδευσαν την ορκωμοσία μου ως βουλευτή του Νότιου Τομέα, στη θέση της αξέχαστης Προέδρου μας. Οι στιγμές αυτές ήταν γεμάτες συγκίνηση και η σκέψη όλων μας ήταν στη Φώφη Γεννηματά.
Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω πως με υπευθυνότητα και αγωνιστικότητα θα τιμήσω τόσο τη μνήμη και την πολιτική παρακαταθήκη της, όσο και την ψήφο των πολιτών που με εμπιστεύτηκαν.”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.