Χειροπέδες σε 52χρονο που άνοιγε αυτοκίνητα στον Άλιμο




Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, το μεσημέρι της Κυριακής, στον Άλιμο, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 52χρονος ημεδαπός για κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Λίγο πριν, ο 52χρονος είχε προσεγγίσει σταθμευμένο αυτοκίνητο, το παραβίασε και αφαίρεσε από το εσωτερικό του προσωπικά αντικείμενα. Αστυνομικοί που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο οικείο τμήμα. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, καθώς και τα κλοπιμαία.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αλίμου, ταυτοποιήθηκε η εγκληματική δράση του κατηγορουμένου σε επιπλέον -5- περιπτώσεις κλοπών από σταθμευμένα αυτοκίνητα στον Άλιμο.

Ειδικότερα, ο 52χρονος τουλάχιστον από το μήνα Ιούνιο διέπραττε συστηματικά κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα.



Ως προς τον τρόπο δράσης του, κινούνταν πεζός κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σε σημεία όπου υπήρχαν σταθμευμένα οχήματα, αναζητώντας στοχευμένα τα υποψήφια προς κλοπή. Σε κατάλληλο χρόνο παραβίαζε τις θύρες αυτών με τη χρήση διαρρηκτικών εργαλείων χωρίς να αφήνει εμφανή ίχνη παραβίασης, αφαιρώντας χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα αξίας.

Ο κατηγορούμενος έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για κλοπές και παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών συνεχίζεται.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.