Ανεμόπτερο έπεσε στη Γλυφάδα ανάμεσα σε εκατοντάδες λουόμενους
Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα σήμερα στην παραλία της Γλυφάδας καθώς ένα ανεμόπτερο με μηχανή έπεσε στη θάλασσα ακριβώς στο σημείο που έκαναν μπάνιο εκατοντάδες λουόμενοι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbeast, όλα ξεκίνησαν στις 10:15 το πρωί όταν ένας άνδρας ηλικίας περίπου 35 ετών επιχείρησε να απογειώσει το ανεμόπτερό του από το πλατό της 4ης μαρίνας Γλυφάδας, δίπλα στον κόσμο.

Το μηχανικό ανεμόπτερο πράγματι απογειώθηκε και «με το που ανεβαίνει σε ύψος περίπου 40 – 50 μέτρων, στρίβει αριστερά και προφανώς εξαιτίας του ανέμου και των κακών χειρισμών, χάνει τον έλεγχό του και πέφτει μετά από λίγα δευτερόλεπτα με μεγάλη ταχύτητα στο νερό, στο σημείο που κάνουν μπάνιο τα άτομα με ειδικές ανάγκες καθώς στο σημείο υπάρχει και η σχετική πρόσβαση. Όλα έγιναν δίπλα στον κόσμο.

«Ευτυχώς δεν έπεσε πάνω σε κανένα άτομο. Εάν είχε πέσει στην αμμουδιά, που βρίσκονταν ο ένας δίπλα στον άλλον τότε θα χτύπαγε πολλούς» μας λένε χαρακτηριστικά αυτόπτες μάρτυρες.Από την πτώση της μηχανής του ανεμόπτερου υπήρξε διαρροή καυσίμων, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο χειριστής επιχείρησε μια τέτοια πτήση ακριβώς δίπλα στον κόσμο αλλά και στα γραφεία του Λιμενικού Σώματος που υπάρχουν σε απόσταση αναπνοής.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ο χειριστής ταχυπλόου, ο βοηθός ναυαγοσώστη κι ο ναυαγοσώστης ταχυπλόου, οι οποίοι με την παρέμβασή τους γλίτωσαν τα χειρότερα.

Μετά το ατύχημα άνδρες του λιμενικού έσπευσαν προκειμένου να καταγράψουν το γεγονός και να πάρουν μαρτυρίες. Η βάρκα που διαθέτει η παραλία για παν ενδεχόμενο, προσέγγισε το σημείο του ατυχήματος και όπως φαίνεται και στο σχετικό φωτογραφικό στιγμιότυπο, περισυνέλεξε τη μηχανή του ανεμόπτερου, ενώ ο αδέξιος χειριστής του, που ευτυχώς δεν χτύπησε, προσπαθούσε να εξηγήσει στους λιμενικούς τί ακριβώς συνέβη. Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.