Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον βιασμό καθαρίστριας – «Την άρπαξε από το ασανσέρ»




Το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του βιαστή βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο δράστης βίασε και χτύπησε την 50χρονη, εγκλωβίζοντας την στο διαμέρισμα του επί ώρες.

Όταν κατάφερε να διαφύγει την παρέλαβε το ΕΚΑΒ σε άσχημη κατάσταση και χτυπημένη, όπως είπαν οι γείτονες.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» ένας από τους ανθρώπους που έσπευσαν να βοηθήσουν την γυναίκα, όταν μετά από ώρες κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το διαμέρισμα όπου φέρεται να βίωσε τον «εφιάλτη», την ώρα που η καθαρίστρια της πολυκατοικίας καθάριζε το ασανσέρ, ο άνδρας βγήκε από το διαμέρισμα του, την άρπαξε και την οδήγησε μέσα στο διαμέρισμα του, όπου την κράτησε από τις 10 το πρωί έως και περίπου στις 4 το απόγευμα.

«Βοήθεια, σώσε με»
Όπως είπε ο άνδρας, «είδα μια γυναίκα πολύ ταλαιπωρημένη, χτυπημένη και τρομαγμένη, η οποία ζητούσε βοήθεια. Σε εμένα είπε «βοήθεια, σώσε με», ενώ στον κύριο που βρέθηκε πρώτος δίπλα της είπε «με έχει βιάσει, με έχει χτυπήσει πολύ».



«Προσπαθήσαμε να την πάρουμε από εκείνο το σπίτι, την πήγαμε στο απέναντι διαμέρισμα και καλέσαμε την Αστυνομία», είπε ο άνδρας, προσθέτοντας ότι «υπάρχει πιθανότητα να υπήρχε και δεύτερο άτομο στο διαμέρισμα και να το έσκασαν από τον φωταγωγό, όπου υπήρχε και μια σκάλα».

Ο περίοικος σημείωσε ότι η γυναίκα «ήταν μελανιασμένη και χτυπημένη. Αφού πήγε η γυναίκα στο νοσοκομείο, ακούσαμε από την γυναίκα που την συνόδευσε ότι είχε και σπασμένα πλευρά».

Όπως επεσήμανε μάλιστα, η μητέρα του φερόμενου ως βιαστή, βουλγαρικής υπηκοότητας, είναι επίσης καθαρίστρια.

Το χρονικό
Η 50χρονη γυναίκα ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου από το σπίτι της με προορισμό την οδό Συμμαχιδων 11, στα Κάτω Πετράλωνα.

Ο δράστης με καταγωγή από την Βουλγαρία την περίμενε στο ημιυπόγειο της πολυκατοικίας όπου και διαμένει προκειμένου να βάλει εμπρός το τερατώδες σχέδιο του, εξαναγκάζοντας την γυναίκα να εκπληρώσει το άρρωστο σχέδιο του.

Λεπτομέρειες από τις εφιαλτικές ώρες που έζησε η 50χρονη δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, καθώς η γυναίκα είναι ακόμη σε σοκ, τόσο πολύ που δεν μπορεί να μιλήσει.

Το ίδιο το θύμα περιγράφοντας στους αστυνομικούς το μαρτύριο που έζησε, είπε ότι έφτασε στο σπίτι του δράστη το πρωί του Σαββάτου, για να καθαρίσει το σπίτι.

Μόλις έφτασε εκείνος την κλείδωσε μέσα, την βίασε, την κράτησε όμηρο επί 3 με 4 ώρες και στη συνέχεια την άφησε να φύγει.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκλειστεί μάλιστα το ενδεχόμενο η γυναίκα να βιάστηκε από δύο άνδρες.

Η γυναίκα έριξε και μία σκάλα στο φωταγωγό προκειμένου να ειδοποιήσει ότι βρίσκεται σε κίνδυνο.

Μόλις η 50χρονη κατάφερε και πέρασε το κατώφλι της πολυκατοικίας που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει, δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τις γειτόνισσες, οι οποίες κάλεσαν το ΕΚΑΒ και της προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, καθώς η γυναίκα ήταν βαριά τραυματισμένη στο πρόσωπο. Πηγή: in.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.