“H Κορίνα ξεψύχησε στα χέρια μου…” (VIDEO)




Συγκλονίζουν τα όσα λέει αυτόπτης μάρτυρας για το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή της 25χρονης Κορίνας, φοιτήτριας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στη Γαύδο. Το αυτοκίνητό της έπεσε σε γκρεμό ύψους 100 μέτρων. Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο κ. Μανώλης τόνισε ότι “όταν ενημερώθηκα, έτρεξα κατευθείαν, πήγα στο σημείο. Ήταν τέσσερις πυροσβέστες. Οι δύο ήταν ήδη δίπλα στην κοπέλα. Μου είπαν ότι έχει τις αισθήσεις της κανονικά. Πήγα στο ιατρείο, ενημέρωσα τον γιατρό ότι η κοπέλα ζει και ότι τον χρειάζεται. Ξαναγύρισα. Δέθηκα και κατέβηκα στο σημείο αυτό. Όταν κατέβηκα κάτω, έχασα επαφή με το τι γίνεται πάνω. Η κοπέλα με αναγνώρισε, χαμογέλασε. Ζητούσε νερό και κάθε 15’ ρωτούσε αν ερχόταν η βοήθεια. Και η βοήθεια δεν ήταν πουθενά. Όσο περνούσε η ώρα, χειροτέρευαν τα πράγματα» υπογραμμίζει.

«Στις 07:30 κατέβηκα κάτω, στις 10:30 πέθανε η κοπέλα. Και όταν έδωσα σήμα ότι πέθανε, μετά κατέβηκε ο γιατρός για να διαπιστώσει το θάνατό της. Δεν δίνω ευθύνη στο γιατρό. Το νησί χρειάζεται άμεσα ενίσχυση. Αν υπήρχαν πρώτες βοήθειες το κορίτσι θα είχε σωθεί. Τρεις ώρες ήταν η κοπέλα στα χέρια μου. Και πέθανε στα χέρια μου. Θα μπορούσε να είχε σωθεί» πρόσθεσε.
Σχετικά με τον συνεπιβάτη της στο αυτοκίνητο, ο οποίος επιβίωσε του ατυχήματος, ο κ. Μανώλης είπε: «Το αυτοκίνητο έπεσε 02:30 – 03:00 στο γκρεμό, ο άνθρωπος ειδοποίησε στις 06:00 την Αστυνομία. Μπορεί τρεις ώρες να προσπαθούσε να βγει στην επιφάνεια. Πάντως, όπου και να βρίσκεσαι, μπορεί το κινητό σου να καλέσει το 100»



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.