Γλυφάδα: Μια μικρή παρέμβαση έδωσε ζωή στην πλατεία Φλέμινγκ
Τα μεγάλα έργα υποδομής που αλλάζουν την εικόνα της πόλης μας προς το καλύτερο, είναι συνεχή και φαίνονται. Υπάρχουν όμως και εκείνα τα μικρά, τα καθημερινά, που γίνονται με την καθοδήγηση και την εποπτεία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας και λειτουργούν σωρευτικά προς την κατεύθυνση των μεγάλων αλλαγών.

Μια τέτοια παρέμβαση έγινε στην πλατεία Φλέμινγκ -τη μικρή πλατεούλα που άπτεται της παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος στο ύψος του ξενοδοχείου Fenix- στην περιοχή των δικηγορικών. Εκεί, ένας στύλος με λάμπα είχε γύρει λόγω ενός βράχου που υπάρχει στο σημείο. Του θέματος επιλήφθηκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πόλης και Καθημερινότητας Γιάννης Σκαλτσάς, ο οποίος οργώνει καθημερινά την πόλη, προκειμένου να διαπιστώσει επιμέρους προβλήματα.

Ο στύλος μπήκε στη θέση του κανονικά αλλά μαζί με αυτόν τα συνεργεία του Δήμου άλλαξαν και όλα τα φθαρμένα παγκάκια και έβαλαν καινούργια, γεγονός που έδωσε άλλη όψη στην πλατεία, η οποία πήρε «ζωή» και λίγη κίνηση, όση επιτρέπουν οι συνθήκες.

Στις φωτογραφίες φαίνεται το «τώρα» και το «πριν».Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Γλυφάδα: Μια μικρή παρέμβαση έδωσε ζωή στην πλατεία Φλέμινγκ

  • 01/03/2021 at 11:36 μμ
    Permalink

    Ο κύριος Σκαλτσας την τουαλέτα σκύλων απέναντι από την Ευδαπ στην Παπανδρέου δεν την βλέπει; υπάρχει υγειονομικό για την δημόσια υγεία; και αν το έχω ξαναπεί δεν βλέπω να γίνεται κάτι. Αραγε γιατί;

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.