Αναστολή ιδιότητας μέλους του Βλάση Δεδέκη, της Τ.Ο. Αργυρούπολης-Ελληνικού




Σε εφαρμογή των διατάξεων του κανονισμού δεοντολογίας (αρ.8) του Κινήματος Αλλαγής η Ε.ΔΕ.ΚΑ.Π. αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή της ιδιότητας μέλους του Βλάση Δεδέκη της Σ.Γ. της Τ.Ο. Αργυρούπολης-Ελληνικού.

Οι ρατσιστικού χαρακτήρα αναρτήσεις του και οι επακόλουθοι διάλογοι στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για τους μετανάστες είναι διαμετρικά αντίθετες με τις πολιτικές και ιδεολογικές θέσεις του Κινήματος, δημιουργούν διαστρεβλωτική εικόνα στην κοινή γνώμη της περιοχής αλλά και ευρύτερα με αποτέλεσμα να υφίσταται το Κίνημα σημαντική πολιτική ζημία.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.ΔΕ.ΚΑ.Π

                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ

Το Κίνημα Αλλαγής φαίνεται ότι διατηρεί πλήρως τα δημοκρατικά αντανακλαστικά του και δεν “σηκώνει μύγα στο σπαθί “του σε καταστάσεις που αφορούν το μεταναστευτικό.
Έτσι με απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή της ιδιότητας μέλους, όπως και μέλους της Σ Ε. Ελληνικού Αργυρούπολης του ΚΙΝΑΛ του Βλάση Δεδέκη, λόγω συνεχών αναρτήσεων ρατσιστικού περιεχομένου στο προφίλ του στο facebook.
Η συμπεριφορά αυτή δεν ταιριάζει σε κανένα στέλεχος του,και φαίνεται ότι έχει αποφασιστεί μηδενική ανοχή σε τέτοια φαινόμενα.
Συγχαρητήρια στο Κίνημα Αλλαγής και στην δημοκρατική του ευαισθησία απέναντι στον κάθε λογής ρατσισμό.



                               

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.