Αηδιαστική αντιπολιτευτική σπέκουλα πάνω από τον τάφο του Δημήτρη Καρανικόλα




Δυστυχώς, κάποιους “ανθρώπους” τους κυριεύει τόσο πολύ το μίσος και η κακία που δεν σέβονται τις δύσκολες στιγμές που περνά μια οικογένεια και προσπαθούν οι αθεόφοβοι, να εκμεταλλευτούν ακόμη και τον θάνατο του αγαπημένου τους προσώπου, για φτηνή και αηδιαστική αντιπολιτευτική «σπέκουλα». Επειδή στο παρελθόν ο Δημήτρης Καρανικόλας που ο θάνατός του προκάλεσε μεγάλη θλίψη σε όλη την πόλη, είχε κάποιες “πολιτικές κόντρες”, λόγω της ενασχόλησής του με τα κοινά, όπως συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, έσπευσε χωρίς να ψάξει να ρωτήσει, σε μια χυδαία ανάρτηση στο facebook, για να “χτυπήσει” τον δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη:

Επειδή μάλλον δεν ξέρει τι του γίνεται, αλλιώς δεν θα προέβαινε σε αυτή την αλητεία, τον πληροφορούμε ότι αμέσως μετά τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Δημήτρη, ο δήμαρχος τηλεφώνησε στον συνάδελφό του, τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου και του ζήτησε να βρεθεί τάφος στο νέο κοιμητήριο της Γλυφάδας. Όπως γνωρίζουμε όλοι, ο Άλιμος δεν έχει νεκροταφείο με αποτέλεσμα οι συγγενείς των νεκρών να παρακαλάνε δεξιά και αριστερά για να βρεθεί ένας τάφος για τον άνθρωπό τους.

Ο Κονδύλης δεν ήθελε με κανένα τρόπο να μαθευτεί αυτό και το γνώριζαν μόνο κάποιοι στενοί του συνεργάτες. Δυστυχώς όμως έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, έπρεπε να γίνει γνωστό για να βουλώσει το στόμα αυτού του “ανθρώπου”. Aκολουθεί ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Αλέξη Τσέκα:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ 1961 – 2020



Η Αυλαία έπεσε σήμερα θλιβερή και πένθιμη, για τον αγαπημένο φίλο και συνοδοιπόρο..Τον ξεπροβοδήσαμε στην τελευταία του κατοικία..Κόσμος πολύς συνέρρευσε στο κοιμητήριο,εκεί στην πλαγιά του Υμηττού, όχι από τυπική κοινωνική συμμέτοχη στο πένθος της οικογένειας,μα με πραγματικό πόνο και συντριβή ψυχής..”Σωτήριο” το πρωτόκολλο των καιρών απάλυνε κάπως το δυσβάσταχτο συναίσθημα, να αντικρύσουμε την εσχάτη αλήθεια..Πώς να σταθεί κάνεις απέναντι σου, να σε δει.. μια καθόλου εύκολη υπόθεση..Φεύγεις φίλε μας, μα αφήνεις πίσω σου βαθύ το ίχνος σου ,ανεξίτηλο ανόθευτο μοναδικό χαρακτηριστικό ,απόλυτα δικό σου.!!Διαρκής και έντονη η πορεία σου, η διαδρομή σου,ενδιαφέρουσα θορυβώδης.! Ένας λαμπερός κομήτης διαρκείας η πολυετής παρουσία σου στα κοινά της πόλης μας .Στον Άλιμο. Ανδρειωμένος τολμηρός. ’’ Άλλοτε ως τρελό και άλλοτε ως γενναίο παλικάρι ‘’ Πάντα όμως αγέρωχος ατόφιος αυθεντικός, σταθερά ο εαυτός σου.!!Προνόμιο ελάχιστων προσώπων στον δημόσιο βίο..Όλοι εμείς που για δεκαετίες συμπορευτήκαμε μαζί σου, συμπέσαμε για χρόνια, απομακρυνθήκαμε κάποιες φορές , και βρεθήκαμε ξανά,δεμένοι πάντα με μια ισχυρή φιλία ,να ξέρεις πως σήμερα με την φυγή σου χάνουμε,αποκόπτετε, ένα κομμάτι και της δικής μας ατομικής ιστορίας..Tην αντοχη την δύναμη σου, τα ψυχικά αποθέματα που είχες πάντα τα θαύμαζα, τα ζήλευα Δημήτρη..Αποκορύφωμα της λεβεντιάς σου η δοκιμασία της ασθένειας σου. Αυτό το ύπουλο εν τελεί βαθύ ποτάμι της αρρώστιας σου το πάλεψες στα ίσια ,το διάβηκες ανάποδα, δεν εγκατέλειψες, νικούσες την ορμή του πολλές φορές.. χαιρόμασταν όλοι.. ’’Στην τελευταία, πριν λίγες μέρες επικοινωνία μας μου είχες πει- ‘’ Όσες φορές μπω στο Νοσοκομείο άλλες τόσες θα βγω,το υποσχέθηκα στην οικογένεια μου.’’Η πίστη σου αυτή, η βεβαιότητα σου, η πιο δυνατή στιγμή που θα θυμάμαι από σένα.!! Δεν έγινε όμως έτσι.. έφυγες.. Αντίο φίλε.!!Ας είναι ελαφρύ το χώμα της φθινοπωρινής Αττικής γης που σε σκεπάζει…23/9/2020

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ 1961 – 2020Η Αυλαία έπεσε σήμερα θλιβερή και πένθιμη, για τον αγαπημένο φίλο και…

Gepostet von Αλέξης Τσέκας am Mittwoch, 23. September 2020

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.