Επεκτάσεις του δικτύου Φυσικού Αερίου: Στον Άλιμο άφησαν πίσω τους “ρημαδιό”




Aνακοίνωση του δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη:

Η ΕΡΓΩ ΑΤΕ είναι η τεχνική εταιρεία που έχει αναλάβει ως εργολάβος να κάνει τις επεκτάσεις του δικτύου Φυσικού Αερίου σε διάφορες περιοχές του Λεκανοπεδίου, ανάμεσά τους και ο Άλιμος.

Δυστυχώς για την πόλη μας, το δίκτυο δρόμων που με πολύ κόπο και σημαντικά έξοδα εμείς ασφαλτοστρώνουμε, έρχονται και καταστρέφουν αυτοί οι “κύριοι”, με περισσό θράσος και προκλητικότητα.

Η μία κακοτεχνία πάνω στην άλλη απεικονίζονται στις ενδεικτικές φωτογραφίες από οδούς του Δήμου μας:
προκάλεσαν καθίζηση στον δρόμο που δεν απεκατέστησαν, έριξαν άσφαλτο κακότεχνα και εντελώς αντιεπαγγελματικά, με μια κουβέντα ρήμαξαν και κακοποίησαν το οδικό δίκτυο και άφησαν πίσω τους “ρημαδιό”, για να ταλαιπωρούνται τα οχήματα των πολιτών και να πληρώνει νέες ασφαλτοστρώσεις ο Δήμος μας.

Φυσικά και δεν θα τους αφήσουμε έτσι, άμεσα θα επιμετρήσουμε τις ζημιές και θα τους στείλουμε το “λογαριασμό”. Ίσως να κινηθούμε και ποινικά πλέον, με μήνυση για φθορά δημόσιας περιουσίας, μιας και η καταστροφή του οδικού δικτύου δεν αποτελεί δικαίωμα καμίας τεχνικής εταιρίας. Το κακό έχει παραγίνει!

“Μπράβο” στην ΕΡΓΩ ΑΤΕ για το “επίπεδο” της δουλειάς τους και “μπράβο” και στις ΔΕΚΟ που χρησιμοποιούν τέτοιους “εργολάβους”.

Τα υπόλοιπα, στα Δικαστήρια!

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Επεκτάσεις του δικτύου Φυσικού Αερίου: Στον Άλιμο άφησαν πίσω τους “ρημαδιό”

  • 17/02/2020 at 6:03 μμ
    Permalink

    Κοιτάξτε και τις τρυπες που άφησε ο ΟΤΕ στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως κοντα στο μετρο Αλίμου , Πέρασε οπτικές ίνες στις 7/2 αλλα την τρύπα σε όλο το μήκος του δρόμου δεν την έκλεισε.
    Ευγε

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.