Η πρώτη σημαντική δήλωση του Στέφανου Διαμαντή: “Βγάλτε μας φωτογραφίες εδώ, όσοι έχετε κινητά…έτσι”




Γνωστός για την την αδυναμία του στο φωτογραφικό φακό, ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου, Στέφανος Διαμαντής, η πρώτη του κουβέντα ανεβαίνοντας στη θέση του στα έδρανα, ήταν: “Βγάλτε μας φωτογραφίες εδώ, όσοι έχετε κινητά…έτσι”. Επειδή τα επόμενα χρόνια θα είναι από τα πιο σημαντικά στην ιστορία της πόλης, οι πολίτες θέλουν να τους εκπροσωπούν άνθρωποι με σοβαρότητα, οι οποίοι θα βάζουν μπροστά, πρώτα τα συμφέροντα της πόλης και μετά την προσωπική τους προβολή. Το NOTIA.GR θα παρακολουθεί βήμα βήμα την πορεία των 33 δημοτικών συμβούλων, τις προτάσεις και τις ενέργειες τους για το καλό του Αλίμου και όταν κάποιος ή κάποια ξεφεύγει, προβάλλοντας τον εαυτόν του μέσα από ανόητες αναρτήσεις, που δεν έχουν καμία σχέση με τα προβλήματα της πόλης και των κατοίκων της, θα τους βγάζουμε στη σέντρα για να μαθαίνουν όλοι αν πραγματικά αγαπούν τον Άλιμο, ή τη φάτσα τους στο facebook.

Ο Στέφανος Διαμαντής θα είναι ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου, έως τον Νοέμβριο του 2021. Τον πρότεινε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης και σύμφωνα με την ψηφοφορία: Ψήφισαν 33 μέλη και ο Στέφανος Διαμαντής πήρε 30 ναι, 2 άκυρες ψήφους και μία λευκή.

Σύμφωνα με τη διαδικασία, ο Ευάγγελος Τσαμήτας πρότεινε για αντιπρόεδρο τον Νίκο Τσαμπαρλή, ενώ ο Θάνος Ορφανός πρότεινε για γενικό γραμματέα τον Δημήτρη Δόγκα. Με την πρόταση του δημάρχου, συμφώνησαν οι Ευάγγελος Τσαμήτας και Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

O δήμαρχος ευχαρίστησε τον απερχόμενο πρόεδρο, Μάνο Γαρυφαλάκη, λέγοντας ότι επί της θητείας του, το Δημοτικό Συμβούλιο, λειτούργησε άψογα και πήρε πολύ μεγάλες και σημαντικές αποφάσεις.

Ο αντιπρόεδρος Νίκος Τσαμπαρλής πήρε: 23 ναι, 8 άκυρες ψήφους και 2 λευκές. O γενικός γραμματέας Δημήτρης Δόγκας, πήρε 24 υπέρ, 6 άκυρες ψήφους και 2 λευκές.

Δείτε ζωντανά την διαδικασία:

Gepostet von Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου am Sonntag, 1. September 2019

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.