Τους έπιασαν στον ύπνο και γέμισαν με λύματα τη θάλασσα (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)
Την ώρα που ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, μοίραζε στο Δημαρχείο, αρμοδιότητες στους αντιδημάρχους του, ακριβώς δίπλα εξελισσόταν ένα τεράστιο περιβαλλοντικό έγκλημα. Μέσα από αγωγό, σε μία από τις μικρές ελεύθερες παραλίες του Δήμου, χύνονταν τεράστιες ποσότητες λυμάτων που από τη μια στιγμή στην άλλη μετέτρεψαν τη θάλασσα σε βούρκο και ανάγκασαν τους λουόμενους να φύγουν άρον άρον, μην αντέχοντας τη δυσοσμία που αναδυόταν.

Όπως αποκάλυψε το NOTIA.GR, μέσα από ένα βίντεο ντοκουμέντο, η θάλασσα έγινε “κιτρινοκαφετί”. Και όμως, παρά το γεγονός ότι πέρασαν τόσες ώρες, κανένας δεν έχει βγει δημόσια να εξηγήσει στους πολίτες τι πραγματικά συνέβη. Αν αποτελεί, αποδεικτικό στοιχείο της έρευνας που διεξάγει εδώ και 20 ημέρες, το ΝΟΤΙΑ.GR, για ενδεχόμενη ρίψη λυμάτων, στον Σαρωνικό, λόγω υπερκορεσμού του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Ψυττάλειας, τότε έχουμε να κάνουμε με ένα τεράστιο οικολογικό έγκλημα που συντελείται, προκαλώντας σοβαρό πλήγμα στο παραλιακό μέτωπο της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Aπό το μεσημέρι έχουμε δώσει στη δημοσιότητα το βίντεο ντοκουμέντο, σε δημάρχους και βουλευτές που έχουν εκλεγεί με τις ψήφους των πολιτών που ζουν στα Νότια Προάστια (ανάμεσά τους και τον υπουργό τουρισμού Χάρη Θεοχάρη), αλλά κανένας δεν μας έχει δώσει μια απάντηση, που να αναφέρει έστω ότι έχουν δοθεί εντολές για να ψάξουν το θέμα οι αρμόδιοι.

Μέσω αναδημοσιεύσεων ενημερώθηκε για το θέμα ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Πασακυριάκος (Λαϊκή Συσπείρωση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης), ο οποίος το απόγευμα πήγε στο σημείο. Ο αγωγός είχε σταματήσει να βγάζει λύματα, αλλά η παραλία είχε μαυρίσει από ότι είχε μείνει πάνω στην αμμουδιά. Ήταν ότι είχε μείνει από τα λύματα, τα οποία είχαν στερεοποιηθεί από τη ζέστη και η δυσοσμία που αναδυόταν ήταν ανυπόφορη.

Δείτε τις φωτογραφίες του Κώστα Πασακυριάκου:

O Kώστας Πασακυριάκος, ο οποίος είναι δημοσιογράφος, επικοινώνησε αμέσως με τον δήμαρχο, χωρίς ωστόσο να έχει δει το βίντεο του ΝΟΤΙΑ.GR, στο οποίο φαίνονται οι τεράστιες πoσότητες λυμάτων να πέφτουν στη θάλασσα, γιατί όποιος ισχυριστεί πια ότι δεν επρόκειτο για λύματα, από τη στιγμή που δεν έβρεχε και σχηματίστηκε πάνω στην αμμουδιά αυτή η μαύρη βρώμα, είναι τουλάχιστον ψεύτης και επικίνδυνος.

Το βίντεο έστειλε στο NOTIA.GR, ο έμπειρος δημοσιογράφος Χάρης Πασβαντίδης, ο οποίος είχε βάλει υποψηφιότητα για περιφερειακός σύμβουλος με τον Γιώργο Πατούλη. Δείτε πως περιγράφει αυτό που είδε:

«Έκπληκτοι αλλά και ανήσυχοι, εκατοντάδες λουόμενοι στην παραλία της Βούλας, εκατό μέτρα μετά το Ασκληπιείο, στο παλιό Σμαράγδι αντίκρισαν σήμερα το μεσημέρι ένα πρωτόγνωρο θέαμα. Από ένα αγωγό ομβρίων υδάτων που εφάπτεται σχεδόν της θάλασσας, άρχισε να ξεχύνεται ένα καφεκίτρινο υγρό, στέλνοντας όσους έκαναν μπάνιο γρήγορα στην ασφάλεια της παραλίας. Επί μία ώρα, χιλιάδες κυβικά χύθηκαν στην θάλασσα, μετατρέποντας τα γαλάζια νερά της σε βούρκο, σε απόσταση σχεδόν ενός χιλιομέτρου ακτών. Το περίεργο είναι ότι δεν υπήρξε σταγόνα βροχής στην Αττική. Από πού λοιπόν προέρχεται τόσο πολύ νερό? Είναι προφανές ότι κάποιο ανθρώπινο χέρι ευθύνεται για αυτή τη διαρροή στη θάλασσα. Ποιο όμως και για ποιο λόγο? Από πού προήλθε τόσο υγρό? Τι μπορεί να περιείχε? Αξιωματικός του Λιμενικού που εκλήθη, δήλωσε ότι το Λιμενικό θα κάνει σχετική έρευνα».

Απευθυνθήκαμε στο γραφείο τύπου του δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, τους θέσαμε τα γεγονότα έτσι όπως τα είχαμε καταγράψει, πριν την αυτοψία του Κώστα Πασακυριάκου και μας απάντησαν ότι περιμένουν να τους πουν τη συνέβη από την ΕΥΔΑΠ, που είναι και ο “δράστης” από ότι φαίνεται αλλά και από το Λιμενικό που ούτε καν πήρε δείγματα από τα λύματα που έβγαζε ο αγωγός. Ευτυχώς δείγματα έχει πάρει ο Χάρης Πασβαντίδης. Ας δούμε όμως ποια ήταν η απάντηση του δήμου στον Κώστα Πασακυριάκο.

Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΒΟΥΡΚΟ
Την ανησυχία των λουόμενων προκάλεσε το γεγονός ότι η θάλασσα, στην παραλία κοντά στο Σμαράγδι, μία από τις μικρές ελεύθερες παραλίες του Δήμου μας, μετατράπηκε σε βούρκο, την Κυριακή 1η Σεπτέμβρη.
Το νερό της θάλασσας έγινε λάσπη και η δυσοσμία ήταν πολύ έντονη.
Ο Κώστας Πασακυριάκος βρέθηκε στην παραλία για να έχει εικόνα του προβλήματος, δεδομένου ότι υπήρξαν αναφορές για αγωγό, ο οποίος ξεχυνόταν στη θάλασσα. Σχετικό βίντεο και ρεπορτάζ δημοσιεύτηκε στην ενημερωτική ιστοσελίδα notia.gr.
Ο Κώστας Πασακυριάκος επικοινώνησε με το Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Νίκο Βάσση, για να ενημερωθεί σχετικά με το τι ακριβώς συμβαίνει.
Ο κ. Βάσσης ενημέρωσε τον Κ. Πασακυριάκο ότι σύμφωνα με την αυτοψία που έκανε η ΕΥΔΑΠ δεν πρόκειται για κάποια διαρροή από αγωγό ομβρίων. Και πως δεν τίθεται θέμα ρύπανσης.

Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΒΟΥΡΚΟΤην ανησυχία των λουόμενων προκάλεσε το γεγονός ότι η θάλασσα, στην παραλία κοντά στο…

Gepostet von Κώστας Πασακυριάκος – Λαϊκή Συσπείρωση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης am Sonntag, 1. September 2019

Δείτε την ανάρτησή του μετά το θέαμα που αντίκρισε με τα λύματα που είχαν μετατραπεί σε σκ@τά!!!

Στο μεταξύ ο δήμαρχος όλο αυτό το διάστημα μοίραζε θέσεις στους δημοτικούς του συμβούλους. Δείτε το δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα την ώρα που ακριβώς δίπλα από το Δημαρχείο, εξελισσόταν το τεράστιο περιβαλλοντικό έγκλημα:

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα συνεδρίασε σήμερα 1 Σεπτεμβρίου 2019 το νέο Δημοτικό Συμβούλιο της περιόδου 2019 – 2023 με αποκλειστικό αντικείμενο την εκλογή του νέου Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου.

Υπό της Προεδρεία της πλειοψηφούσας Δημοτικής Συμβούλου Μαρίας Μπραϊμνιώτη διενεργηθήκαν οι διαδικασίες ανάδειξης του Προεδρείου του Δ.Σ. με τα κάτοθι αποτελέσματα:

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου: κ. Νικόλαος Ψαλλίδας (29 θετικοί ψήφοι – 4 λευκά)

Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου: κ. Νατάλιος Πέτροβιτς (28 θετικοί ψήφοι – 5 λευκά)

Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου: κα. Ανθή Βελλή (10 θετικοί ψήφοι – 23 λευκά)

 

Στη συνέχεια το συμβούλιο κλήθηκε να εκλέξει τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Η σύνθεση των επιτροπών μετά τη σημερινή διαδικασία είναι η κάτοθι:

 Οικονομική Επιτροπή:

Πρόεδρος: Γρηγόρης Κωνσταντέλλος (Δήμαρχος)

Τακτικά Μέλη: Νίκος Βάσης (Αντιδήμαρχος)

Νανά Κάραγιαν (Αντιδήμαρχος)

Διονύσης Γεωργουλόπουλος

Νίκος Ζαχαράτος

Μαίρη Κανέλλου

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος

Νίκος Ψαλλίδας

Ιωάννα Δόγκα

Αναπληρωματικά Μέλη:

Teemu Lehtinen

Μαρία Μπραϊμνιώτη

Όλγα Πολίτη

Κατερίνα Σταμπέλου

Κώστας Σφέτσας

Δημήτρης Αθανασίου

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής:

Πρόεδρος: Γρηγόρης Κωνσταντέλλος (Δήμαρχος)

Τακτικά Μέλη: Βασίλης Παπαμιχαήλ (Αντιδήμαρχος)

                        Μαρία Φουρναράκη (Αντιδήμαρχος)

Λευτέρης Αργυρουδάκης

Δημοσθένης Βαμβασάκης

Δημήτρης Γεωργιάκος

Σωτήρης Ελευθερίου

Κυριάκος Κικίλιας

Δημήτρης Αθανασίου

Αναπληρωματικά Μέλη:

Μιχάλης Ανδριόπουλος

Παντελής Κασιδόκωστας

Αντώνης Κουσαθανάς

Δήμητρα Σουτόγλου

Βίκη Σφήκα

Ιωάννα Δόγκα

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των δημαιρεσιών ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, με την υπ’ αριθμ 320/2019 απόφαση του όρισε τους Αντιδημάρχους και του εντεταλμένους συμβούλους της Δημοτικής Αρχής.

Ο Δήμαρχος

Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Αποφασίζει

Α. Ορίζει τους κατωτέρω δημοτικούς συμβούλους ως Αντιδημάρχους του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, με θητεία από 01/09/2019 μέχρι 31/08/2020, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, και τους μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής:

 O Δημοτικός Σύμβουλος, Βασίλειος Παπαμιχαήλ του Μιχαήλ ορίζεται Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τοπικής Οικονομίας, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Δημοτικής Αστυνομίας και του μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες των Διευθύνσεων που περιλαμβάνουν ειδικότερα τις παρακάτω διοικητικές ενότητες:

Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών

α) Τμήμα Προϋπολογισμού και Λογιστηρίου

β) Τμήμα Εσόδων και  Περιουσίας

γ) Τμήμα Προμηθειών

δ) Τμήμα Ταμείου.

Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας

α) Τμήμα Κυκλοφορίας και Στάθμευσης

β) Τμήμα Καταστημάτων, Επιχειρήσεων και  Περιβάλλοντος.

Επίσης στον ανωτέρω μεταβιβάζεται η αρμοδιότητα υπογραφής όλων των ενταλμάτων πληρωμής καθώς και κάθε σχετικό με τις ανωτέρω αρμοδιότητες εγγράφου ή απόφασης.

 1. Η Δημοτική Σύμβουλος, Ωσαννά (Νανά) Καραγιάν του Κεβόρκ ορίζεται Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οργάνωσης και Λειτουργίας Λεσχών Φιλίας και της μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες των κάτωθι τμημάτων που περιλαμβάνουν ειδικότερα τις παρακάτω διοικητικές ενότητες:

Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών

α) Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου

β) Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου

γ) Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού

δ) Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας

Αυτοτελές Τμήμα Διοικητικής Βοήθειας

Έκδοση κάρτας δημοτη.

Λέσχες Φιλίας

α) ΚΑΠΗ ΒΑΡΗΣ

β) ΚΑΠΗ ΒΟΥΛΑΣ

γ) ΚΑΠΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

 1. Ο Δημοτικός Σύμβουλος, Παναγιώτης Σωτηρόπουλος του Πλάτωνα ορίζεται Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Απορριμμάτων, Ανακύκλωσης και του μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες που περιλαμβάνουν ειδικότερα τις παρακάτω διοικητικές ενότητες :

Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης

α) Τμήμα Αποκομιδής Απορριμμάτων και Ανακυκλώσιμων υλικών

β) Τμήμα Καθαρισμού Κοινοχρήστων Χώρων και Ειδικών Συνεργείων

Ο Δημοτικός Σύμβουλος, Νικόλαος Βάσης του Κωνσταντίνου ορίζεται Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης και του μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες των Διευθύνσεων που περιλαμβάνουν ειδικότερα τις παρακάτω διοικητικές ενότητες:

Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης

α) Τμήμα  Πολεοδομικών Εφαρμογών

β) Τμήμα Έκδοσης Εγκρίσεων και Αδειών Δόμησης

γ) Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών

Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών

α) Τμήμα Μελετών και Έργων

β) Τμήμα Κυκλοφορίας, Συγκοινωνιών και Εγκαταστάσεων

γ) Τμήμα Τεχνικών Συνεργείων

Η Δημοτική Σύμβουλος Μαρία (Μαίρη) Φουρναράκη του Διονυσίου ορίζεται Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, και της μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες που περιλαμβάνουν ειδικότερα τις παρακάτω διοικητικές ενότητες : που περιλαμβάνουν ειδικότερα τις παρακάτω διοικητικές ενότητες :

Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού

α) Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων (εκτός από την οργάνωση και λειτουργία των ΚΑΠΗ του Δήμου)

β) Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας

Β. Οι παραπάνω Αντιδήμαρχοι είναι αρμόδιοι για την υπογραφή όλων των εγγράφων που  σχετίζονται με την άσκηση των αρμοδιοτήτων τους.

Γ.  Οι Αντιδήμαρχοι Βασίλειος Παπαμιχαήλ, Ωσαννά Καραγιάν, Νικόλαος Βάσης και Μαρία Φουρναράκη ορίζονται αρμόδιοι για την τέλεση των Πολιτικών Γάμων.

Δ. Οι ανωτέρω κατά τη διάρκεια της θητείας τους δεν μπορούν να εκλεγούν ή να είναι μέλη του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου.

Ε. Η ανάκληση του αντιδημάρχου είναι δυνατή μετά την πάροδο έξι (6) μηνών από τον ορισμό του, με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του Δημάρχου, για λόγους που ανάγονται στην άσκηση των καθηκόντων του.

ΣΤ. Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλειος Παπαμιχαήλ. Εν τη απουσία του ορισθέντος Αντιδημάρχου και αναπληρωτή Δημάρχου, τα καθήκοντά του αναπληρωτή Δημάρχου ασκεί  η Αντιδήμαρχος κα Ωσαννά (Νανά) Καραγιάν.

Ζ. Ορίζουμε ως εντεταλμένους συμβούλους με δικαίωμα υπογραφής, για τον συντονισμό και την εποπτεία συγκεκριμένων δράσεων του Δήμου τους κάτωθι δημοτικούς συμβούλους:

 • Δημοσθένη (Δήμο) Βαμβασάκη του Μιχαήλ

Εντεταλμένο Σύμβουλο Περιβάλλοντος και Πρασίνου, που περιλαμβάνει ειδικότερα τις παρακάτω δράσεις:

 1. Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου

α) Τμήμα Περιβάλλοντος

β) Τμήμα Ανάπτυξης και Συντήρησης Πρασίνου

γ) Τμήμα Οργάνωσης και Λειτουργίας Κοιμητηρίων

 1. Λειτουργία και οργάνωση των λουτρικών εγκαταστάσεων του Δήμου.
 2. Λειτουργία λαϊκών αγορών.
 • Διονύσιο Γεωργουλόπουλο του Δημητρίου

Εντεταλμένο Σύμβουλο Περιβάλλοντος και Πρασίνου, που περιλαμβάνει ειδικότερα τις παρακάτω δράσεις:

 1. Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου

α) Τμήμα Περιβάλλοντος

β) Τμήμα Ανάπτυξης και Συντήρησης Πρασίνου

γ) Τμήμα Οργάνωσης και Λειτουργίας Κοιμητηρίων

 1. Λειτουργία και οργάνωση των λουτρικών εγκαταστάσεων του Δήμου.
 2. Λειτουργία λαϊκών αγορών.

Οι ανωτέρω Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Δημοσθένης Βαμβασάκης και Διονύσιος Γεωργουλόπουλος συνεργάζονται και συνεπικουρούν το Δήμαρχο στα ανωτέρω.

 • Παντελή Κασιδόκωστα του Νικολάου

Εντεταλμένο Σύμβουλο Συντονισμού έργου των συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων.

Συνεπικουρεί το Δήμαρχο στα ανωτέρω.

 • Κωνσταντίνο Σφέτσα του Ιωσήφ

Εντεταλμένο Σύμβουλο Καθημερινότητας του Πολίτη, που περιλαμβάνει ειδικότερα τις παρακάτω δράσεις:

 1. Διεύθυνση ΚΕΠ

α) Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών

β) Τμήμα Εσωτερικής Ανταπόκρισης

γ) Τμήμα ΚΕΠ Βάρης

δ) Τμήμα ΚΕΠ Βουλιαγμένης

 1. Λειτουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας.
 2. Λειτουργία της ηλεκτρονικής πύλης καταγραφής προβλημάτων και αιτημάτων των πολιτών.
 3. Λειτουργία των εμποροπανηγύρεων.
 4. Λειτουργία της Γραμμής του Δημότη.
 5. Επιμέλεια του εορταστικού διακόσμου.

Συνεπικουρεί το Δήμαρχο στα ανωτέρω.

 • Νικόλαο Ζαχαράτο του Γεωργίου

Εντεταλμένο Σύμβουλο Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης  και Γραφείου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ).

Συνεπικουρεί το Δήμαρχο στα ανωτέρω.

 • Δήμητρα Σουτόγλου του Γεωργίου

Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας και Πυρασφάλειας του Δήμου.

Συμμετέχει στην οργάνωση της πυροπροστασίας των δασών και στη διατύπωση προτάσεων και υλοποίηση δράσεων αποκατάστασης των δασικών περιοχών.

Συνεπικουρεί το Δήμαρχο στα ανωτέρω.

 • Teemu Jussi Eerikki Lehtinen του Erkki

   Εντεταλμένο Σύμβουλο Πράσινων εφαρμογών και ¨έξυπνων εσόδων¨.

Συνεπικουρεί το Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους Βασίλειο Παπαμιχαήλ και Νικόλαο   Βάση στα ανωτέρω.

 • Αντώνιο Κουσαθανά του Γεωργίου

Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας.

Συνεπικουρεί το Δήμαρχο στα ανωτέρω.

 • Βασιλική (Βίκυ) Σφήκα του Δημητρίου

Εντεταλμένη Σύμβουλος Παιδικής Αγωγής και καταπολέμησης παιδικού εκφοβισμού.

Συνεπικουρεί το Δήμαρχο στα ανωτέρω.

 • Δημήτριο Γεωργιάκο του Μιχαήλ

Εντεταλμένο Σύμβουλο Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης και Εφαρμογών Εξοικονόμησης Ενέργειας.

Συνεπικουρεί τον Αντιδήμαρχο Νικόλαο Βάση στα ανωτέρω.

 • Μιχαήλ Ανδριόπουλο του Κωνσταντίνου

Εντεταλμένο Σύμβουλο Διαφάνειας και Διαβουλεύσεων.

Συνεπικουρεί το Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Βασίλειο Παπαμιχαήλ στα ανωτέρω.

 • Όλγα Αρτεμις Πολίτη του Νικολάου

Εντεταλμένη Σύμβουλο Νεολαίας, Απασχόλησης και Εθελοντισμού.

Συνεπικουρεί το Δήμαρχο στα ανωτέρω.

 • Αικατερίνη Σταμπέλου του Κωνσταντίνου

Εντεταλμένη Σύμβουλο Πολιτισμού.

Συνεπικουρεί το Δήμαρχο στα ανωτέρω.

 •  Μαρία (Μαίρη) Κανέλλου του Χρήστου

Εντεταλμένη Σύμβουλο Παιδείας.

Η κα Κανέλλου θα προταθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον Δήμαρχο για τη θέση της Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας

Συνεπικουρεί το Δήμαρχο στα ανωτέρω.

 • Κυριάκο Κικίλια του Παναγιώτη

Εντεταλμένο Σύμβουλο για την εναρμόνιση δράσεων και έργων για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.

Συνεπικουρεί τους Αντιδημάρχους Μαρία Φουρναράκη και Νικόλαο Βάση στα  ανωτέρω.

 • Ελευθέριο Αργυρουδάκη του Σταύρου

Εντεταλμένο Σύμβουλο Συντήρησης Οχημάτων του Δήμου και Λειτουργίας του Αλιευτικού Καταφυγίου Βάρκιζας.

Συνεπικουρεί το Δήμαρχο στα ανωτέρω.

Η Διαχείριση των οχημάτων του Δήμου ασκείται αποκλειστικά από το Δήμαρχο.

 • Σωτήριο Ελευθερίου του Ιωάννη

Εντεταλμένο Σύμβουλο Συντήρησης Δημοτικών Κτηριακών Υποδομών, Αθλητικών Εγκαταστάσεων και Παιδικών Χαρών.

Συνεπικουρεί τον Αντιδήμαρχο Νικόλαο Βάση στα ανωτέρω.

Με την ολοκλήρωση των δημαιρεσιών και τον ορισμό των νέων αντιδημάρχων και εντεταλμένων συμβούλων, όλοι είναι σε θέση να αναλάβουν καθήκοντα από αύριο (Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου) που είναι η πρώτη εργάσιμη μέρα της Νέας Δημοτικής Περιόδου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.