Άγιος Δημήτριος: H λίστα με τα παιδιά που επιλέγονται, για δωρεάν κατασκήνωση




Ο Οργανισμός Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Προστασίας του Δήμου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις καταστάσεις των παιδιών που επιλέγονται για να συμμετάσχουν στα φετινά προγράμματα της Δημοτικής Κατασκήνωσης του Δήμου Αγ. Δημητρίου στη Ραφήνα, απολαμβάνοντας εντελώς δωρεάν δύο εβδομάδες γεμάτες διακοπές και δημιουργική απασχόληση, που όπως έχει δείξει η εμπειρία από τα προηγούμενα χρόνια, τους μένουν αξέχαστες.

Από τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 και ώρες 8:30 μέχρι 15:30, παρακαλούνται οι γονείς / κηδεμόνες των παιδιών που έχουν επιλεχθεί, να προσέρχονται στο ΚΔΑΠ, προσκομίζοντας δύο φωτογραφίες και το Ιατρικό Δελτίο του παιδιού συμπληρωμένο, για να παραλαμβάνουν την κάρτα εισόδου.

Μετά την παρέλευση του παραπάνω χρονικού διαστήματος, οι θέσεις των παιδιών που δεν έχουν παραλάβει την κάρτα εισόδου, θα διατίθενται στα επιλαχόντα παιδιά.

Για τη συμπλήρωση του Ιατρικού Δελτίου, μπορείτε, εκτός των άλλων ιατρών, να απευθύνεστε και στην 1η Τοπική Ομάδα Υγείας (ΤΟΜΥ), που λειτουργεί επί της οδού Θεσσαλίας 10, κλείνοντας ραντεβού στο τηλ.: 2109758491.

📍 ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε περίπτωση που για κάποιους λόγους, κάποιο παιδί δεν θα συμμετάσχει στην κατασκήνωση, οι γονείς οφείλουν να ενημερώσουν εγκαίρως, ώστε να πάει το επόμενο επιλαχόν και να μη μείνουν κενές θέσεις. Απευθυνθείτε αποκλειστικά στα τηλέφωνα 210 9845 703 – 21030077031 – 2132007732.

Δείτε τα αποτελέσματα όλων των Κατασκηνωτικών Περιόδων στην ιστοσελίδα του Δήμου: https://dad.gr/kataskinosi-2019-ta-paidia-poy-epilegontai/

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.