Άλιμος: Βόλτα με τον σκύλο μου στην πόλη
Το Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων σε συνεργασία με τον Δήμο Αλίμου θα πραγματοποιήσει μία βόλτα για τους ιδιοκτήτες και τους σκύλους τους κάνοντας μία διαδρομή απο την σχολή μας στον παραλιακό δρόμο στο κέντρο του Αλίμου και θα καταλήξουμε σε καφέ που θα μας φιλοξενήσει.

Η εκδήλωση έχει σκοπό την κοινωνικοποίηση και την απόκτηση εμπειριών για τους σκύλους καθώς και την εκπαίδευση των ιδιοκτητών τους για τον χειρισμό των σκύλων τους στον δρόμο. Επίσης οι ιδιοκτήτες αλλά και οι πολίτες της περιοχής θα ενημερωθούν με φυλλάδιο για τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματά τους σύμφωνα με τον νόμο (λουρί στο δρόμο, καθαριότητα κλπ).

Η βόλτα θα ξεκινήσει από τον χώρο της σχολής Λ. Αλίμου 19 την Πέμπτη 26/6 στις 19.00. όλοι οι σκύλοι πρέπει να έρθουν με το λουρί τους και αποκλείονται οι επιθετικοί σκύλοι προς σκύλους και ανθρώπους. Η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι μέρος της προσπάθειας ΕΚΕΣ με σκοπό την ενημέρωση και την εκπαίδευση ανθρώπων και σκύλων

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αλίμου, συμπαραστάτες μας οι Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος και το φιλοζωικό σωματείο ΣΑΖΑ. Όλη η προσπάθεια πραγματοποιείται με την υποστήριξη της PROPLAN.Πληροφορίες www.ekes.gr , 2109844772 11-18μμ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.