Η μουσικοχορευτική περιπλάνηση του “ΣΤΗΣΙΧΟΡΟΥ”




Άλλη μια μουσικοχορευτική περιπλάνηση που διοργάνωσε ο Χ.Λ.Ο ¨ΣΤΗΣΊΧΟΡΟΣ¨ η 7η κατά σειρά, από την Κρήτη ως τα παράλια της Μαύρης Θάλασσας και από τα Νησιά του Ιονίου ως τα Δωδεκάνησα. έριξε την αυλαία της σε ένα κατάμεστο για άλλη μια φορά θέατρο Μαίρη Αρώνη.
Το ενδιαφέρον του κόσμου, που εκφράστηκε μέσα από την προσέλευση, τα θερμά λόγια και το ενθουσιώδες χειροκρότημα, ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση μιας συλλογικής προσπάθειας που συνεχίστηκε για 7η χρονιά, με στόχο να αναδειχθούν η πολιτιστική κληρονομιά, η ιστορία, οι πνευματικές, καλλιτεχνικές και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου, ταυτόχρονα με τις φυσικές του ομορφιές. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που χρόνια τώρα είστε με κάθε τρόπο κοντά μας. Ιδιαίτερα Ευχαριστούμε: Τους δασκάλους μας Λευτέρη Κορναράκη, Σταυρούλα Μακρή και Βασιλεία Κορναράκη . Όλους τους χορευτές που συμμετείχαν στα τμήματα του Ομίλου μας δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους, αλλά και τις οικογένειές τους για την ολόθερμη συμπαράστασή τους. Τους Μουσικούς: Θοδωρή Γεωργόπουλο, Μιχάλη Ζάμπα, Σάκη Κάκκο, Παναγιώτη Ξυδέα, Γιώργιο Σχοινά, καθώς επίσης τους Κορναράκη Μάνο, Αγγελιδάκη Βαγγέλη και Ξενικάκη Γιάννη. Την χορευτική Ομάδα Σταυρού Λαμίας και τον Δάσκαλό της Γιώργο Κυροδήμο. Τον Δήμο Αλίμου για την στήριξη της εκδήλωσής μας. Tους χορηγούς επικοινωνίας που πρόβαλαν την εκδήλωση από τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, το Alimos online με και το notia.gr. Τον Γιώργο Κυρόπουλοwww.gkyropoulos.com για την λήψη και επιμέλεια των φωτογραφιών. Τον κ. Γιάννη Σμπώκο για την βιντεοσκόπηση. Τον επί χρόνια χορηγό μας ¨Φυτώρια Αντεμισάρη¨. Τις Παραδοσιακές Ενδυμασίες: Κατερίνα Βάλβη – Νίκη Αγιασματζή http://www.ellinikesendymasies.gr/ και τέλος τους φίλους και τα μέλη του Ομίλου μας που εργάστηκαν σκληρά για την πραγματοποίηση της εκδηλώσης αυτής.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ΠΕ Ν. Φθιώτιδας κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Μαρία Νερούτσου, οι Αντιδήμαρχοι Στέφανος Διαμαντής και Μαίρη Ανανιάδου, ο πρώην Δήμαρχος Αλίμου Θάνος Ορφανός, , ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του ΘΟΠΑΑ κ.κ Αρτέμης Καραμολέγκος κ Νίκος Αλβανός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κωνσταντίνα Γκόνη, Δημήτρης Δημάκης και Νίκος Παπανικολάου, η πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Ελένη Μακρή – Θεοδώρου, ο πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννης Λαμπρόπουλος και από την Ομοσπονδία Ηπειρωτικών Συλλόγων Μουργκάνας Θεσπρωτίας, ο Πρόεδρος Αλέξης Τσέκας. https://sites.google.com/site/stisichoros/home
Αρχείο Χ.Λ.Ο.Σ 16-6-2018

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.