Δήμαρχος Αλίμου: “Μαζεύουμε τα σκουπίδια σε κοντέινερ και μεγάλες πρέσες” (VIDEO)




Κοντέινερ και μεγάλες πρέσες έχει μισθώσει ο δήμος Αλίμου για να αντιμετωπίσει το μεγάλο πρόβλημα με τα σκουπίδια, μέχρι να ανοίξει ο ΧΥΤΑ στη Φυλή.

“Για να αποσυμφορήσουμε την κατάσταση έχουμε μισθώσει κοντέινερ και μεγάλες πρέσες εκεί και τα κρατάμε μέχρι να ανοίξει η χωματερή” δήλωσε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Η Διοίκηση του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), με ανακοίνωση της ενημερώνει πως «η λειτουργία του ΧΥΤΑ Φυλής που ήδη έχει ξεκινήσει, θα έχει αποκατασταθεί πλήρως την Πέμπτη».

Υπογραμμίζει πως με «αποκλειστικό κριτήριο» την ασφάλεια και την σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων καθώς και την αποτελεσματική αποκατάσταση της ρηγμάτωσης, ο ΕΔΣΝΑ «έδρασε συστηματικά και αδιάλειπτα ώστε να λυθεί το πρόβλημα στον ΧΥΤΑ Φυλής, που προκλήθηκε στις 9 και 10 Ιουνίου και επιδεινώθηκε λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης».

Σύμφωνα με την αντιπρόεδρο του Συνδέσμου, Αφροδίτη Μπιζά χθες Τρίτη, μεταφέρθηκαν στην ΟΕΔΑ πάνω από 2500 τόνοι απορριμμάτων και από σήμερα το μεσημέρι θα επιτραπεί πέραν των οχημάτων – πρέσες και η είσοδος μεγαλύτερων οχημάτων, οπότε θα ομαλοποιηθεί σύντομα και η εικόνα της πρωτεύουσας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.