Η Αθηναϊκή ΑΕ στην κορυφή




Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ Α.Ε ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ σε όλη την φετινή Αγωνιστική Περίοδο επέδειξε για άλλη μία φορά
το Αγωνιστικό της ήθος και την Ποδοσφαιρική της Ικανότητα.
Στον τελευταίο της Αγώνα – Ντέρμπυ του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ε.Π.Ο Β΄ Εθνικής Γυναικών,
ο οποίος διεξήχθη εντός της έδρας των Βριλησσίων κατάφερε να επικρατήσει της ομώνυμης ομάδας
Με 2-1 και να μοιραστεί την Πρωτιά με τον Εργοτέλη (όπου η ομάδα Ηρακλείου πήρε το εισιτήριο για την Α΄ Εθνική λόγω διαφοράς τερμάτων).
Η Διοίκηση της ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ Α.Ε θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους/όλες όσους συνέβαλαν στην Συναρπαστική Πορεία και Σημαντική – Ιστορική Διάκριση του Συλλόγου μας (Την Δημοτική Αρχή, Υποστηρικτές / Χορηγοί, & Αθλητικό Οργανισμό του Αγίου Δημητρίου, το φίλαθλο κοινό που ακολουθεί πάντα την ομάδα μας & όλα τα Μέλη- Γονείς της ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ)!!!
Επίσης ευχαριστεί τα Μέσα Επικοινωνίας που προβάλουν το Υγιές Ποδόσφαιρο( Women sports / ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ & ΓΚΟΛ/ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ/ Ματιές στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο) καθώς και τις Διοικήσεις Αρκετών Συλλόγων Ποδοσφαίρου Γυναικών για τις ευχές & Συνεργασία τους!!!
Στο Έμψυχο Δυναμικό της ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ επικρατεί από τις μικρές ηλικίες και ιδιαίτερα Κοριτσιών από 5 ετών & άνω το Εκπαιδευτικό & Παιδαγωγικό Μοντέλο ανάπτυξης( αποτελώντας έτσι την μεγαλύτερη ακαδημία ποδοσφαίρου κοριτσιών στην χώρα μας ). Με σταθερά και επιτυχημένα βήματα τροφοδοτεί τα αγωνιστικά του τμήματα (Παγκορασίδων/Κορασίδων/ Νεανίδων), στα οποία επικρατείη υψηλή Τεχνική, το συνεχές Όραμα για το καλύτερο και ο Στόχος για την αδιάλειπτη βελτιστοποίηση και Ποιοτική Ανέλιξη ( Στελεχώνοντας την Πρώτη Ομάδα)!
Η Σταθερή και Συνεχή Ανοδική Πορεία της ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ Α.Ε αντανακλά το άριστο κλίμα της συνεργασίας των μελών της Διοίκησης, την θετική αλληλεπίδραση και υψηλή Αγωνιστικότητα των Αθλητριών της, την Οργάνωση και τον Σχεδιασμό των Επαγγελματιών Συνεργατών της, αλλά κυρίως το αίσθημα Συμμετοχικής Ευθύνης Όλων σε κάθε αποτέλεσμα , σε κάθε Αγωνιστική Νίκη & Πρωτιά!!!
Αξίζει να αναφέρουμε τους Πρωταγωνιστές & Πρωταγωνίστριες για τις ιστορικές στιγμές που χάρισαν
στην ΑΘΗΝΑΙΚΗ Α.Ε!!!
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΚΑΖΑΡΙΑΝ ΡΑΝΙΑ
ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ: ΔΩΡΙΑΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ
ΠΡΟΠ. ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ: ΚΟΝΤΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΡΙΕΣ: ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΛΗΔΙΑ -ΜΠΕΚΡΗ ΤΖΕΝΗ- ΛΑΖΑΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ – ΔΑΝΑΗ
ΜΕΛΑΚΗ – ΔΑΦΝΗ ΚΑΦΕΤΖΑΚΗ – ΜΑΤΖΑΝΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ – ΜΑΤΖΑΝΑ ΜΑΡΙΑ – ΠΑΝΤΕΛΑΚΑΚΗ
ΙΩΑΝΝΑ – ΚΡΗΤΣΙΜΗΛΙΟΥ ΝΙΚΟΛ – ΝΤΑΗ ΘΕΟΔΩΡΑ – ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΤΣHΓΚΡΙΛΑ ΜΑΡΙΑ –
ΜΠΙΡΛΗ ΣΩΤΗΡΙΑ – ΠΡΕΛΟΡΕΝΤΖΟΥ ΤΖΩΡΤΖΙΑ – ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ – NΤΖΑΝΗ ΣΤΕΛΛΑ –
ΣΤΕΦΑΤΟΥ ΕΛΕΝΗ – ΠΟΛΙΤΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ – ΜΟΥΤΣΟΛΑΡΙ ΑΝΝΑ – ΧΗΤΟΥ ΗΛΙΑΝΑ – ΠΛΙΑΣΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ- ΘΕΟΛΟΓΙΤΗ ΧΑΡΑ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.