Η Vanessa-Mae για τα Aδέσποτα της Ελλάδας (VIDEO)
 

Την υπέροχη Vanessa-Mae την ξέρετε! Το ότι ήμασταν καλεσμένοι στην συναυλία που έδωσε στο Ηρώδειο τον Οκτώβριο του 2017 επίσης το ξέρετε. Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι η Vanessa-Mae το βράδυ μετά την συναυλία της μας έκανε ένα υπέροχο δώρο. Και αυτό ήταν η συμμετοχή της σε ένα από τα σποτάκια μας. Η Vanessa-Mae εκτός του ότι είναι από τις καλύτερες βιολονίστριες στον κόσμο λατρεύει τα ζώα και το έχει αποδείξει συμμετέχοντας ενεργά σε φιλοζωικές καμπάνιες του εξωτερικού. Με μεγάλη χαρά λοιπόν σας παρουσιάζουμε την αγαπημένη μας Vanessa-Mae! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Vanessa-Mae και την ομάδα της για την τιμή που μας έκανε. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Δημήτρη Παπαναστασίου και την εταιρία Music Box Productions https://www.musicboxproductions.gr Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο και την εταιρία PICME www.picme.gr για τα υπέροχα πλάνα που τράβηξε με τα ζωάκια μας Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Βασίλη και στην Ντόνα και την εταιρία Domenica Productions https://www.facebook.com/Domenica-Pro… για το θαυματουργό μοντάζ τους και που μας έσωσαν Επιμέλεια Αγγλικών κειμένων Sophia Katsoulis Σενάριο, κείμενα, επιμέλεια Project Αγγελική Παναγιωτοπούλου Για ακόμη μια φορά να σας υπενθυμίσουμε ότι όλοι οι συντελεστές προσέφεραν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και οποιαδήποτε μετάδοση του spot από τα ΜΜΕ γίνεται αφιλοκερδώς.

http://www.zeil.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.