Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στην ΠΡΑΞΗ
pazapra

Τις φετινές γιορτές η ΠΡΑΞΗ οργανώνει το 4ο κατά σειρά Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της. Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, διαθέτουμε προς πώληση, σε συμβολική τιμή, ποικίλες δημιουργίες και προϊόντα: πρωτοχρονιάτικα γούρια, ετήσιες ατζέντες, μικροαντικείμενα, κοσμήματα, διακοσμητικά κ.α.

Αγοράζοντας προϊόντα από το Παζάρι μας, στηρίζετε την προσπάθεια του Δικτύου να συνεχίσει το αλληλέγγυο έργο του για να προσφέρει στους πιο ευάλωτους συνανθρώπους μας. Με τα έσοδα του παζαριού θα καλυφθούν σημαντικά λειτουργικά έξοδα του χώρου, που μας φιλοξενεί όλο αυτό το διάστημα. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε τους καθημερινούς αγώνες και το αλληλέγγυο έργο μας, προσφέροντας πολύτιμη στήριξη σε ανθρώπους του δήμου μας που έχουν ανάγκη.
 
Σας περιμένουμε λοιπόν, από σήμερα και για όλη τη διάρκεια των γιορτών και ημέρες Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή, 7μ.μ. με 9 μ.μ., στο χώρο της ΠΡΑΞΗΣ, Θουκυδίδου 75, στον Άγιο Δημήτριο!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.