Χωρίς ρεύμα το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Φαρμακείο Ελληνικού – Κίνδυνος για τα φάρμακα




bamitro

(Καταγγελία του γιατρού Γιώργου Βήχα, υπεύθυνου του ΜΚΙΕ) ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΗΜΕΡΑ Η “Ελληνικό ΑΕ” ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ.
Το bazaar του ΜΚΙΕ “είναι στον αέρα” μετά από αυτή την ενέργεια της “Ελληνικό ΑΕ.”
Πριν λίγες μέρες είχαμε μάθει πως θα διακόψει σήμερα την παροχή ρεύματος στον χώρο του Ελληνικού για ” εργασίες συντήρησης”. Επικοινωνήσαμε με τον Δήμο, ο οποίος όπως μας είπε δεν είχε ενημερωθεί για κάτι τέτοιο.

Ο Δήμος αργότερα μας ενημέρωσε πως δεν θα γίνει η διακοπή όπως τους διαβεβαίωσαν από την Ελληνικό ΑΕ.
Σήμερα προφασίζονται “βλάβη” για την διακοπή (από την Ελληνικό ΑΕ). Γνώριζαν φυσικά πως σήμερα έχουμε το bazaar και πιστεύω και αν δεν είναι αλήθεια να με διαψεύσουν, πως είναι σκόπιμη ενέργεια και είναι η αρχή ενός πολέμου για να φύγουμε από κει. Επειδή δεν είναι μόνο το bazaar αλλά και τα πάρα πολλά φάρμακα του φαρμακείου μας που συντηρούνται σε ψυγείο έχουν ευθύνη για αυτή τους την ενέργεια.

https://www.facebook.com/events/1380542245299076/?ti=icl

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.