90 μαθητές και 32 καθηγητές και καθηγήτριες, στο κοινωνικό φροντιστήριο Αγίου Δημητρίου




Με ευχές και κεράσματα έκλεισε, πολύ όμορφα για τις γιορτές, το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016.
Το ΚΦΑΔ επισκέφθηκε η δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου, την οποία υποδέχθηκε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Πάνος Μπαντούνας και μέλη του συντονιστικού συμβουλίου της δομής.
Η δήμαρχος, κατά την επίσκεψή της, ευχήθηκε σε μαθητές και εθελοντές να περάσουν όμορφες εορτές και να έχουν μια δημιουργική νέα χρονιά, ευχαριστώντας τους επίσης για το λαμπρό κοινωνικό έργο που επιτελούν.

Ο Πάνος Μπαντούνας ξενάγησε τη δήμαρχο στους χώρους του ΚΦΑΔ και την ενημέρωσε λεπτομερώς για τη λειτουργία του και τις αυξημένες φετινές υλικοτεχνικές ανάγκες, αφού παρακολουθούν μαθήματα 90 ωφελούμενοι μαθητές και συμμετέχουν εθελοντικά 32 καθηγητές και καθηγήτριες, ανάγκες που ικανοποιεί στο βέλτιστο ο Οργανισμός Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Δήμου.
Εθελοντές και μαθητές αντάλλαξαν ευχές και ανανέωσαν το ραντεβού τους στις 3 Ιανουαρίου 2017 με διαγωνίσματα προσομοίωσης για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.