“Η βλάβη αποκαταστάθηκε οι βρωμιές τους όμως μένουν”




kapataislym

Aίσθηση προκαλεί η τοποθέτηση του αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα, Χρήστου Καπάταη, στην προσωπική του σελίδα, στο facebook, για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με τη διαρροή λυμάτων, στις εγκαταστάσεις του πρώην  αεροδρομίου, στο Ελληνικό.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Χρήστος Καπάταης, αποκαλεί φασίστες και ακροδεξιά στοιχεία όσους κατηγόρησαν την Περιφέρεια για ολιγωρία, σε μια βλάβη που θα μπορούσε να συμβεί σε οποιοδήποτε χώρο.

Δείτε την ανάρτηση του Χρήστου Καπάταη:

Φασίστες και βοθρολύματα πάνε μαζί. Μία βλάβη λίγων ωρών που θα μπορούσε να γίνει σε κάθε χώρο ξυπνά πάλι τα πιο ακροδεξιά στοιχεία. Η βλάβη αποκαταστάθηκε οι βρωμιές τους όμως μένουν.

Η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου έκανε το ακόλουθο σχόλιο:

Rena Dourou Εδώ και ώρες ιστοσελίδες που έχουν ανάρτηση την ζημιά “σφυρίζουν αδιάφορα” στην είδηση της αποκατάστασης

Ακολουθεί δελτίο τύπου της Περιφέρειας Αττικής

Μετά από άμεση παρέμβαση της Περιφέρειας Αττικής αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στο χώρο φιλοξενίας προσφύγων στο Ελληνικό
Άμεσα αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στο χώρο των δομών προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων στις εγκαταστάσεις του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού κτίριο Αφίξεων –Αναχωρήσεων, ύστερα από τις σχετικές ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής, μετά από επείγον σχετικό έγγραφο του υπουργού Υγείας, Π. Πολάκη. Οι ζημιές αυτές δημιουργούσαν απειλές για τη δημόσια υγεία.
Αυτοψία που είχε πραγματοποιήσει χθες η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφέρειας Αττικής, είχε εντοπίσει σημαντική διαρροή λυμάτων στο υπόγειο του κτιρίου 5.500 τ.μ. ενώ επισημαινόταν η ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης του προβλήματος για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας.

Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Αττικής

voth1

H εικόνα πριν και μετά την αποκατάσταση της βλάβης

voth3

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.