Προσοχή, οι πολλές selfies βλάπτουν την τοπική αυτοδιοίκηση!




Μάλλον κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι της τοπικής αυτοδιοίκησης ζουν σε άλλες εποχές. Έχοντας εξασφαλισμένο το παντεσπάνι τους, δεν χάνουν την ευκαιρία να φορούν τα ψεύτικα χαμόγελά τους και να αυτοφωτογραφίζονται όπου βρεθούν και όπου σταθούν, προκαλώντας πολλές φορές την οργή των συμπολιτών τους, που βλέπουν το facebook να κατακλύζεται από τις selfies τους. Νομίζουν ότι με τα like αυτών που τους γλύφουν, έχουν εξασφαλίσει την επόμενη εκλογή τους αλλά κάνουν μεγάλο λάθος. Επειδή η μόνη προσφορά για την πόλη τους, είναι η συμμετοχή τους σε χαρές και πανηγύρια και η αφωνία τους στα δημοτικά συμβούλια, ας δείξουν λίγη αυτοσυγκράτηση στις κοινωνικές εκδηλώσεις που τους βλέπουν δεκάδες μάτια. Ο κόσμος έχει τα προβλήματά του και  δεν έχει την όρεξή τους.

Και αν νομίζουν ότι με τις χαζοχαρούμενες συμπεριφορές ανεβάζουν τη διάθεσή του, είναι γελασμένοι.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.