Παλαιό Φάληρο: Το δέντρο της αγάπης και της προσφοράς σίγουρα θα κάνει το θαύμα του!
Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσιος Χατζηδάκης και ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης & Οικονομικών και υπεύθυνος των Κοινωνικών Δομών Ιωάννης Φωστηρόπουλος σε συνεργασία με την ομάδα των εθελοντών του δήμου, σας προσκαλούν στις 6 Δεκεμβρίου και ώρα 13.30, στον πολυχώρο του Δημαρχείου όπου αυτά τα Χριστούγεννα θα ανάψει το πιο ξεχωριστό δέντρο
της πόλης του Π. Φαλήρου.
Θα στολιστεί , με την αγάπη και το χρώμα που μόνο τα παιδιά ξέρουν να δίνουν απλόχερα και θα ενισχύσει το Κοινωνικό παντοπωλείο και το Κοινωνικό συσσίτιο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.
Θα είναι μια μεγάλη γιορτή που όπως και πέρσι κάθε καρδιά που ζωγραφίζει το παιδί ή μια τεράστια καρδιά από το σχολείο που εκπροσωπεί όλα τα παιδιά θα στολίσει το Δέντρο της Αγάπης και της Προσφοράς και θα αντιστοιχεί σε προσφορά τροφίμων.

Η κάθε τσάντα με τρόφιμα μετατρέπεται σε ένα στολίδι για το μαγικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και το κάθε παιδί με την προσφορά του ή ανά τάξη σχολείου, θα τοποθετεί συμβολικά στο κλαδί του δέντρου μια καρδιά.
Η ποσότητα δεν έχει καμία σημασία! Μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε ποσότητα, οι γονείς και τα παιδιά μπορούν και επιθυμούν.
Επειδή η προσφορά είναι γιορτή, φέτος θα γιορτάσουμε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με όμορφες δράσεις για παιδιά!
Ένα πρόγραμμα που θα ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί με διαδραστικά παιχνίδια από την Πριγκίπισσα Τύχη, διασκεδαστές, παιδική χορωδία, μπαλέτο, ζωγράφους, μάγο, κατασκευές, face painting, ζεστό κακάο, σοκολάτες, θα συνθέσει ένα όμορφο πάζλ που θα καταλήξει στην τοποθέτηση των καρδιών από τα παιδιά και το Δήμαρχο της Πόλης μας, κο Διονύση Χατζηδάκη, στις
13.30.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Και μετά πάρτι με μουσική από dj και πολύ χορό . Περιμένουμε να έρθουν όλοι σε αυτή τη μεγάλη γιορτή, γονείς , παιδιά,
εκπαιδευτικοί, παιδαγωγοί, σύλλογοι, να διασκεδάσουμε και να γεμίσουμε Το Δέντρο της Αγάπης & της Προσφοράς με καρδιές στολίδια που θα χαρίσουν ζεστά πιάτα φαγητό σε συμπολίτες μας, που ίσως έχασαν την πίστη τους και το χαμόγελο τους και σταμάτησαν να πιστεύουν σε Χριστουγεννιάτικα θαύματα.
Το δέντρο της Αγάπης & της Προσφοράς σίγουρα θα κάνει το θαύμα του!
Με την ευγενική Υποστήριξη:
Γρηγόρης Μικρογεύματα (κατάστημα Παλαιού Φαλήρου),
Προμηθευτική, Σοκολατούπολη, Νήσος, Αρτοπωλείο ‘’ Το
παραδοσιακό’’, Astir, Starbucks coffee, Oriflame, Χοροκίνηση,
Dj Χρήστο Χατζηχρήστο, Brushstrokes and friends, Φούρνος Ο
Βλάχος και οι Μάγοι Φαίδων & Ρωμανός.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.