Αυτή είναι η 15χρονη που πέθανε μετά την επίσκεψή της σε Αλβανό οδοντίατρο
Ο πατέρας του κοριτσιού υποστηρίζει πως όταν πήγε στο νεκροτομείο εντόπισε κάποια ανεξήγητα σημάδια στο κορμί της κόρης του – Δε δίστασε μάλιστα να θεωρήσει υπεύθυνη για το θάνατο της κόρης του, την πρώην σύζυγό του και άφησε στις αρχές αιχμές για 50χρονο άτομο από το περιβάλλον της πρώην γυναίκας του και μητέρας της κόρης του

Κεντρικό θέμα συζήτησης στα Γιάννενα και όχι μόνο έχει γίνει ο αιφνίδιος θάνατος της άτυχης 15χρονης μετά από επίσκεψή της σε Αλβανό οδοντίατρο.

 Την ίδια στιγμή, η Εισαγγελία στους Αγίους Σαράντα ανακοίνωσε πως ο θάνατος της άτυχης κοπέλας μετά την επίσκεψή της στον οδοντίατρο δεν έχει σχέση με το θάνατό της, κατά το ταξίδι της επιστροφής στα Γιάννενα όπου ζούσε το κορίτσι μαζί με τη μητέρα και τα αδέρφια του.

Ο πατέρας της 15χρονης ζήτησε να γίνει εκ νέου νεκροψία, κάτι που θα γίνει κατόπιν εντολής του Εισαγγελέα Ιωαννίνων, καθώς όπως υποστηρίζει, όταν πήγε στο νεκροτομείο εντόπισε κάποια ανεξήγητα σημάδια στο κορμί της κόρης του. Δε δίστασε μάλιστα να θεωρήσει υπεύθυνη για το θάνατο της κόρης του, την πρώην σύζυγό του και άφησε στις αρχές αιχμές για 50χρονο άτομο από το περιβάλλον της πρώην συζύγου.

Το κορίτσι, γεννημένο στους Αγίους Σαράντα, κατοικούσε με την οικογένειά της στα Ιωάννινα και επισκέφθηκε οδοντίατρο για εργασίες που είχαν να κάνουν με σιδεράκια στα δόντια της. Οταν τελείωσε η επίσκεψή της στον γιατρό, η οικογένεια μπήκε σε ταξί και στη συνέχεια επρόκειτο να πάρει το λεωφορείο με προορισμό τα Ιωάννινα. Ενώ λοιπόν βρισκόταν καθ’δόν προς τα σύνορα, έξω από το Ελληνικό μειονοτικό χωριό Πλάκα, η νεαρή Χ.Α., ένιωσε έντονη δυσφορία ως αποτέλεσμα να υποστεί καρδιακή προσβολή και να αφήσει την τελευταία της πνοή. Στο νοσοκομείο των Αγίων Σαράντα όπου μεταφέρθηκε, απλά πιστοποιήθηκε ο θάνατος της.

Πηγή: epirus-tv


Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.