Πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα από τα σχολεία του δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης




Πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα από τα σχολεία της πόλης, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, έχει προγραμματιστεί μέσα στον Ιούνιου με θεατρικές αλλά και μουσικοχορευτικές παραστάσεις. Συγκεκριμένα:

Παρασκευή 21 Ιουνίου – 20.30 Αίθουσα «Ιωνία» (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα)

Η θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας ανεβάζει τη θεατρική παράσταση  «O Υπηρέτης» του Κ. Χρονόπουλου σε σκηνοθεσία Μ. Ντάφλου.

Πρόκειται για μια απολαυστική κωμωδία, επίκαιρη λόγω της προεκλογικής περιόδου, που διανύουμε, όπου το γέλιο και ο κυνισμός εναλλάσσονται με γρήγορους ρυθμούς, αποκαλύπτοντας το ίδιον του ανθρώπου, να έλκεται από την πολιτική ισχύ, να τον αλλοτριώνει η εξουσία, να επιζητά τη φήμη και τη δόξα, προδίδοντας ιδανικά και ιδεολογίες.

Παίζουν οι ηθοποιοί-γονείς: Ειρήνη Γιαλούρη, Τόνια Γρυπαίου, Μελίνα Κατσομίτη, Γιάννης Μυστιλόγλου, Σπύρος Νταϊφάς, Άρης Στάντζος, Αλέξανδρος Κόντος, Δημήτρης Ράλλης, Αγγελική Πολυζώη, Καλλιόπη Σωτηροπούλου

Διάρκεια: 1 ώρα και 15 λεπτά

Μετά το πέρας της παράστασης θα ακολουθήσει μπουφέ.

 

Παρασκευή 21 Ιουνίου – 21.00 Θέατρο «Βέμπο» – Παραλία Βούλας

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των 1ου, 2ου και 3ου Δημοτικών Σχολείων Βούλας και του 1ου Γυμνασίου Βούλας σε συνεργασία με τον ΟΑΠΠΑ παρουσιάζουν την Παράσταση «Στον κύκλο του Νερού».

Η παράστασή μας  έχει ετοιμαστεί από 160 μικρούς και μεγάλους χορευτές και την 6μελή παραδοσιακή ορχήστρα «Τζίτζικες».

Μαζί με τα παιδιά ακολουθούμε τον αέναο κύκλο του νερού. Από την Βροχή στη Ρούμελη και τον Μωριά μέχρι τις Θάλασσες του Ιονίου και του Αιγαίου και από τα Σύννεφα της πανέμορφης Μακεδονίας μέχρι τα Ποτάμια του Εύρου και τη Θράκη, μας παρουσιάζουν το δικό τους μαγικό κόσμο μέσα από τον παραδοσιακό χορό καθιστώντας τον χορό κομμάτι της ζωής και ουσιαστικό τρόπο έκφρασης!

 

Δευτέρα 24 Ιουνίου – 21.00 Θέατρο «Βέμπο» – Παραλία Βούλας

Ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Λυκείου Βούλας, ανεβάζει την παρωδία του Μποστ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αγορά.  Συμμετέχουν 10 μαθητές του σχολείου, 4 του 2ου Γυμνασίου Βούλας και ένας του ΓΕΛ Βουλιαγμένης.

Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις είναι ελεύθερη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.