Τεράστια επιτυχία είχε το πανηγύρι του Συλλόγου Πελοποννησίων Ελληνικού – Αργυρούπολης, με την Έφη Θώδη! (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ο Συλλογος Πελοποννησιων Ελληνικου – Αργυρουπολης ευχαριστει τη δημοτικη αρχη της πολης μας για τη στηριξη του , καθως και το πληθος κοσμου που μας τιμησε με την παρουσια του στο πρωτο παραδοσιακο γλεντι του Συλλογου μας.Τα 970 καινουρια μελη που γραφτηκαν σε εκεινη την υπεροχη βραδια μας δινουν δυναμη να συνεχισουμε και να υλοποιησουμε τους μεγαλους μας στοχους!!!

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ

4000 ΚΟΣΜΟΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗ ΘΩΔΗ!
1000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ…
Αυτό που έγινε χθες στο Άλσος της Αργυρούπολης δεν έχει ξαναγίνει. Μακράν η πιο επιτυχημένη εκδήλωση που έχει γίνει την τελευταία δεκαετία. Πάνω από 4000 Πελοποννήσιοι έδωσαν το παρόν ενώ 1000 περίπου ήταν και οι νέες εγγραφές μελών στον Πελοποννησικό Σύλλογο…
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Παναγιώτης Παρασκευόπουλος ευχαρίστησε θερμά όλο τον κόσμο ενώ υποσχέθηκε πως του χρόνου θα είναι πολύ πιο καλύτερη η ετήσια εκδήλωση τους.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Σύλλογος μετράει μόλις 10 μήνες από την ίδρυση του και κατάφερε να μαζέψει 4000 κόσμο στην πρώτη εκδήλωση του.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, ενώ χαιρετισμό απέστειλαν ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, Κορινθίας Αλέκος Πνευματικός.

Βασικό ρόλο για την επιτυχία έπαιξε η Δημοτική Σύμβουλος Ελληνικού-Αργυρούπολης, γραμματέας του Δημοτικού συμβουλίου και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ελένη Ηλιοπούλου καθώς και όλα τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

dimotikosafari.blogspot.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.