Δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης για την υγεία




Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης.

Με επιτυχία ξεκίνησαν στο Δήμο Αλίμου οι δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης για την υγεία, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής (Ι.Κ.Π.Ι.).

Την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η ομιλία «Σακχαρώδης διαβήτης, Καρδιαγγειακά Νοσήματα, Καρκίνος: μπορούν να προληφθούν» στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, με ομιλήτριες την Ιατρό Ιωάννα Νικολούτσου και την Ψυχολόγο Κατερίνα Γιαννοπούλου.

Επίσης, σε συνεργασία με το Ι.Κ.Π.Ι. πραγματοποιούνται δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για καρδιαγγειακά νοσήματα, καρκίνο τραχήλου της μήτρας, καρκίνο μαστού, καρκίνο παχέος εντέρου και σακχαρώδη διαβήτη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι δημότες που ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210 7222727 ή στο [email protected].

Το πρόγραμμα διαρκεί μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου 2014. Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Υγείας Παναγιώτα Προυντζοπούλου καλούν όλους τους συμπολίτες μας να πάρουν μέρος στο πρόγραμμα και να κάνουν δωρεάν προληπτικές εξετάσεις.

 

 

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Υγείας Παναγιώτα Προυντζοπούλου, με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αντίληψης Δημήτρη Δημάκη και τις ομιλήτριες Ιωάννα Νικολούτσου και Κατερίνα Γιαννοπούλου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.